Παράλληλα με την ανακοίνωση της επικείμενης έκδοσης των απομνημονευμάτων της, η τραγουδίστρια των Blondie αναφέρθηκε ξανά στην τυχαία αλλά ευτυχώς όχι μοιραία συνάντηση της με τον διαβόητο δολοφόνο στις αρχές της δεκαετίας του '70.

 

Ήταν αργά τη νύχτα και προσπαθούσε να πάει στην άλλη άκρη του Μανχάταν σε ένα «after» κλαμπ όταν σταμάτησε δίπλα της ένας λευκός «σκαραβαίος» και ο οδηγός του (τον οποίο πολύ αργότερα θα αναγνώριζε ως τον πιο αιμοσταγή αλλά και πιο διάσημο serial killer στην ιστορία) της πρότεινε να την «εξυπηρετήσει». Η ίδια αρνήθηκε αρχικά αλλά τελικά δέχτηκε διστακτικά καθώς δεν έβρισκε ταξί.

 

Η διαδρομή δεν ήταν μεγάλη, αλλά σύντομα κατελήφθη από πανικό διαπιστώνοντας ότι τα παράθυρα δεν κατέβαιναν ενώ δεν υπήρχε και χερούλι στην πόρτα: «Προσπάθησα να ανοίξω όπως μπορούσα και μόλις εκείνος το κατάλαβε, έστριψε γρήγορα σε ένα στενό. Τελικά με κάποια απελπισμένη προσπάθεια, κατάφερα να πεταχτώ έξω και να βρεθώ στη μέση του δρόμου. Το αυτοκίνητο έγινε καπνός».

 

Ο αιματοβαμμένος λευκός σκαραβαίος του Τεντ Μπάντι στον οποίο λέει οτρι βρέθηκε κάποτε και η τραγουδίστρια των Blondie
Ο αιματοβαμμένος λευκός σκαραβαίος του Τεντ Μπάντι στον οποίο λέει οτρι βρέθηκε κάποτε και η τραγουδίστρια των Blondie

 

Η Ντέμπι Χάρι δήλωσε επίσης ότι κατανοεί την δυσπιστία κάποιων σε σχέση με το τρομακτικό περιστατικό, επιμένει όμως ότι είναι απολύτως πραγματικό και της ήρθε για άλλη μια φορά στο μυαλό με αφορμή το φετινό ντοκιμαντέρ για τον Τεντ Μπάντι αλλά και τη νέα ταινία στην οποία τον υποδύεται ο Ζακ Έφρον (και τα δύο παραγωγής του Netflix).

 

Πρόσθεσε πάντως ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ιστορίες που αφηγείται στο βιβλίο της που έχει τίτλο "Face It". «Κάποιες από αυτές είναι αστείες, κάποιες τρομακτικές και κάποιες σου παγώνουν το αίμα», δήλωσε αινιγματικά.