Eurovision 2019: H Μαντόνα έφτασε τη νύχτα στο Τελ Αβίβ - Ένας μικρός στρατός στο πλευρό της

Eurovision 2019: H Μαντόνα έφτασε τη νύχτα στο Τελ Αβίβ - Ένας μικρός στρατός στο πλευρό της Facebook Twitter
4

Η Μαντόνα έφτασε χθες το βράδυ στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, καθώς το Σάββατο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο τελικό του διαγωνισμού της Eurovision 2019.

H Mαντόνα έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με ιδιωτικό τζετ συνοδευόμενη από ένα μεγάλο επιτελείο. Τα βίντεο δείχνουν την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από το αεροσκάφος ενώ ένα τεράστιο κομβόι οχημάτων συνόδευσε στη συνέχεια την τραγουδίστρια στο ξενοδοχείο Dan. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αλλά οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο όχημα.

Η άφιξή της  Μαντόνα στο Ισραήλ δίνει τέλος μάλλον σε σενάρια που ήθελαν μέχρι χθες να υπάρχει ζήτημά με την εμφάνισή της λόγω του ότι δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο δεν σηματοδοτεί το τέλος για τις φωνές - ακόμη και από φανς της - που την κατακρίνουν επειδή δεν επέλεξε να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό που φέτος γίνεται στο Ισραήλ.

Η Μαντόνα εξήγησε χθες επισήμως τη θέση της για την επιλογή της να συμμετάσχει στη Eurovision και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πάντα θα υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι ελπίζει να δει «ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Στο πρώτο αυτό σχόλιό της σχετικά με την απόφασή της να τραγουδήσει στην διοργάνωση η Μαντόνα δήλωσε υποστηρίκτρια όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters. «Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
...να κάνει την αρπαχτή της...να υποβάλλει τα σέβη της στο καθεστώς...να μιλήσει για την παγκόσμια ειρήνη βεβαίως,βεβαίως...να τσιμπήσει και κανένα σχετικό νομπελάκι.