Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου

Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου Facebook Twitter
4

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή δέχεται πλέον μέχρι και απειλές για την ζωή της λόγω της φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της. 

Το 22χρονο μοντέλο, που έγινε διάσημη για τα ενωμένα φρύδια της, αποκάλυψε πως στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη προσπαθεί να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια. Εξάλλου, όπως λέει, αρέσουν πολύ στον σύντροφό της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», είπε η 22χρονη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Friendly reminder that no one is “cool enough” to be fucking MEAN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο σύντροφός της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, είναι φαν των φρυδιών της, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

By @derekridgers ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις


Στην συνέντευξή της αποκάλυψε επίσης πως η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα. Ωστόσο αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, καταφέρνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.  

Όπως λέει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να ποδεχθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους. Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το #UnibrowMovement.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Διεθνή / Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Τα τελευταία δύο χρόνια, η νεαρή γυναίκα δέχεται σκληρά σχόλια που αγγίζουν τομ bullying στους λογαριασμούς της στα social media: αυτά που λέει σίγουρα δεν θα αρέσουν στους επικριτές της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Πολιτισμός / Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Το 2022, η εγγονή του Σάι και της Τάτια Φρανκέτι Τουόμπλι βρήκε χιλιάδες φωτογραφικά αρνητικά στο οικογενειακό σπίτι στην Ιταλία. Το βιβλίο Stella Honey και η έκθεση στη Ρώμη αποκαλύπτουν τον μεγάλο ζωγράφο μέσα από το βλέμμα της γυναίκας που τον φωτογράφιζε όταν δεν πόζαρε για την Ιστορία.
THE LIFO TEAM
Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν; Το DNA ίσως λύσει το μυστήριο του τέταρτου σωματοφύλακα

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν;

Σκελετικά κατάλοιπα που βρέθηκαν κάτω από εκκλησία στο Μάαστριχτ μπορεί να ανήκουν στον Σαρλ ντε Μπατζ ντε Καστελμόρ, τον ιστορικό ντ’ Αρτανιάν που ενέπνευσε τον ήρωα των Τριών Σωματοφυλάκων του Αλέξανδρου Δουμά. Η εξέταση DNA ίσως φωτίσει ένα μυστήριο 350 ετών, αλλά και την απόσταση ανάμεσα στον πραγματικό στρατιώτη και τον λογοτεχνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Σε τάφο ρωμαϊκής περιόδου στην αρχαία Οξύρρυγχο της Αιγύπτου, αρχαιολόγοι εντόπισαν πάπυρο με στίχους από τη Β΄ ραψωδία της Ιλιάδας πάνω σε μουμιοποιημένο σώμα. Το εύρημα φωτίζει τη θέση του Ομήρου όχι μόνο στην εκπαίδευση και την ανάγνωση, αλλά και στις τελετουργίες γύρω από τον θάνατο.
THE LIFO TEAM
Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Πολιτισμός / Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Το Cannon της Lee Lai έγινε το πρώτο graphic novel που κερδίζει το αυστραλιανό Stella Prize, ενώ η δημιουργός του είναι το πρώτο non-binary άτομο που τιμάται με το βραβείο. Η ιστορία ακολουθεί μια queer Κινέζα στο Μόντρεαλ που φροντίζει τους πάντες, μέχρι η καταπιεσμένη οργή της να αρχίσει να παίρνει μορφή.
THE LIFO TEAM
Ο Κάνιε Γουέστ θα πληρώσει για μουσικό απόσπασμα που ακούστηκε μόνο πριν κυκλοφορήσει το Donda

Πολιτισμός / Ο Κάνιε Γουέστ έχασε δίκη για ένα sample που ακούστηκε πριν γίνει τραγούδι

Ο Ye κρίθηκε υπεύθυνος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων επειδή έπαιξε σε μεγάλη εκδήλωση ακρόασης του Donda μια πρώιμη εκδοχή του Hurricane με sample που δεν είχε αδειοδοτηθεί. Το επίμαχο απόσπασμα δεν μπήκε στην τελική κυκλοφορία, αλλά οι ένορκοι έκριναν ότι η δημόσια και εμπορική χρήση του είχε συνέπειες.
THE LIFO TEAM
Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Πολιτισμός / Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Περισσότεροι από 600 επαγγελματίες του γαλλικού κινηματογράφου, ανάμεσά τους η Ζιλιέτ Μπινός, η Αντέλ Ενέλ και ο Ρεϊμόν Ντεπαρντόν, υπέγραψαν κείμενο στη Libération, προειδοποιώντας ότι η συγκέντρωση δύναμης γύρω από την Canal+, τη StudioCanal και την UGC μπορεί να απειλήσει την ανεξαρτησία της γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής
THE LIFO TEAM
Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Πολιτισμός / Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη παρουσιάζει το Titanic Ocean στο Un Certain Regard, η Αλεξάνδρα Ματθαίου φέρνει το Free Eliza στη Quinzaine des cinéastes, ενώ Έλληνες παραγωγοί συμμετέχουν στο Marché du Film με νέα projects.
THE LIFO TEAM
Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την πανοπλία και τον Τράβις Σκοτ στην Οδύσσεια

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την πανοπλία και τον Τράβις Σκοτ στην Οδύσσεια

Μετά τις αντιδράσεις για τη σκοτεινή πανοπλία του Αγαμέμνονα και την επιλογή του Τράβις Σκοτ στον ρόλο ενός ραψωδού, ο Κρίστοφερ Νόλαν υπερασπίζεται το The Odyssey και εξηγεί γιατί η ταινία δεν αντιμετωπίζει τον Όμηρο επιπόλαια.
THE LIFO TEAM
Το παιδί-μετανάστης του Banksy επιστρέφει στη Βενετία — αυτή τη φορά πάνω στο νερό

Πολιτισμός / Το έργο του Banksy που έσβηνε από την υγρασία επιστρέφει στα κανάλια της Βενετίας

Το Migrant Child, το έργο του Banksy με ένα παιδί που κρατά φωτοβολίδα φορώντας σωσίβιο, αποκαταστάθηκε έπειτα από χρόνια φθοράς στην πρόσοψη του Palazzo San Pantalon. Η τοιχογραφία επιστρέφει τώρα στο κοινό πάνω σε πλωτή πλατφόρμα στα κανάλια της Βενετίας, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το αν η street art πρέπει να διασώζεται ή να αφήνεται να χαθεί.
THE LIFO TEAM
Από τον Andrew Tate στα δάκρυα που οι άνδρες δεν χύνουν: δύο μουσεία ξαναβλέπουν την αρρενωπότητα

Πολιτισμός / Από την ανδρόσφαιρα στα δάκρυα που οι άνδρες δεν χύνουν: η αρρενωπότητα μπαίνει στο μουσείο

Δύο εκθέσεις στην Ολλανδία κοιτούν την αρρενωπότητα σήμερα, τη στιγμή που η ανδρόσφαιρα πουλά δύναμη, σώμα και κυριαρχία ως lifestyle. Από τον Andrew Tate, το kickboxing και τα σώματα του TikTok μέχρι τη μόδα, το drag, τα τακούνια, τα packers και την ευαλωτότητα, τα μουσεία ρωτούν αν υπάρχει χώρος για πιο τρυφερές εκδοχές του να είσαι άνδρας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Κρίστοφερ Νόλαν χρειάστηκε 20 χρόνια για να φτάσει στην Οδύσσεια

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν χρειάστηκε 20 χρόνια για να φτάσει στην Οδύσσεια

Λίγο πριν βγει στις αίθουσες το The Odyssey, ο Κρίστοφερ Νόλαν μιλά στο Time για την ομηρική ταινία που κουβαλούσε μέσα του εδώ και δύο δεκαετίες. Από έναν Δούρειο Ίππο που βυθίζεται στη θάλασσα μέχρι γυρίσματα εξ ολοκλήρου σε IMAX, αληθινά καράβια και ελάχιστα ψηφιακά εφέ, η δική του Οδύσσεια θέλει να ξανακάνει το αρχαίο έπος μεγάλο σινεμά.
THE LIFO TEAM
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κατηγορεί τα Όσκαρ για τη σιωπή τους σε Γάζα και Τραμπ

Πολιτισμός / Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κατηγορεί τα Όσκαρ ότι σιώπησαν για τη Γάζα και τον Τραμπ

Λίγο πριν επιστρέψει στις Κάννες με το Bitter Christmas, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ μιλά για τα αποστειρωμένα Όσκαρ, τη σιωπή του Χόλιγουντ, την άρνησή του να πάρει σαουδαραβικά χρήματα και την πολυτέλεια, στα 76 του, να λέει ακόμη τα πράγματα με το όνομά τους..
THE LIFO TEAM
Ο Άλεκ Γκίνες είχε ζητήσει από τον Ίαν ΜακΚέλεν να σωπάσει για το Stonewall, αλλά εκείνος διάλεξε την ορατότητα

Πολιτισμός / Ο Άλεκ Γκίνες είχε ζητήσει από τον Ίαν ΜακΚέλεν να σωπάσει για το Stonewall, αλλά εκείνος διάλεξε την ορατότητα

Πριν γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες queer φωνές του βρετανικού θεάτρου και σινεμά, ο Ίαν ΜακΚέλεν άκουσε έναν θρύλο της παλιάς γενιάς να του λέει ότι η στήριξή του στη Stonewall ήταν «απρεπής». Ευτυχώς δεν τον άκουσε, είπε
THE LIFO TEAM
Ο Μπάρι Κίογκαν αφήνει πίσω το Peaky Blinders και θέλει να χαρεί τη στιγμή

Πολιτισμός / Ο Μπάρι Κίογκαν αφήνει πίσω το Peaky Blinders και θέλει να χαρεί τη στιγμή

Με το Butterfly Jam του Καντεμίρ Μπαλάγκοφ να ανοίγει το Directors’ Fortnight, ο Μπάρι Κίογκαν επιστρέφει στις Κάννες και μιλά για τη νέα του φάση: την αποχώρηση από το Peaky Blinders, τη διαδικτυακή τοξικότητα και την ανάγκη να αφήσει επιτέλους τη δουλειά του να μιλήσει για εκείνον.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Εγω μετα το gamergate δεν πιστευω κανεναν που βγαινει και το διαλαλει οτι δεχεται απειλες για την ζωη του/της και ποσο δε μεσω τουιτερ. Aν δεν ειναι στημμενο, ειναι πεντε βλαμμενα στην αλλη ακρη του κοσμου που κραζουν "πσοφα!". Σκοραρει πολυ καλα ομως στα opression olympics
Εν τω μεταξύ κράζουν κάποιες στα σχόλια στο facebook, που έχουν μείνει στη μόδα φρυδιών των 00's. Ειρωνεία. Βρήκαν να σχολιάσουν και τα χείλη της.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν καταλαβαίνω τι είδους "απειλές για την ζωή της" δέχεται εξαιτίας των φρυδιών της. Αν δεν τα έβαφε τόσο σκούρα και δεν έκαναν τόση αντίθεση με τα μάτια της, μπορεί να μην φαινόταν τόσο έντονο, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Νομίζω στο Τατζικιστάν το μονόφρυδο είναι σύμβολο ομορφιάς. Θέμα γούστου είναι και φυσικά παίζει ρόλο και η υπόλοιπη εικόνα (δεν γίνεται να απομονώσεις ένα φρύδι από το κάδρο).
Δεν είναι δύσκολο να τις φανταστούμε πάντως. Κάτι του στυλ "πέσε ψόφα €@&£$¥ που θα κάνεις και τις άλλες να σε μιμηθούν και θα χαλάσεις το καλούπι". Όλος ο φόβος είναι μην ξεφύγει ο θηλυκόκοσμος μακριά από την φαντασίωση που έχει συγκεκειμένη μερίδα του κοινού με αούγκανη έκφραση λόγου στο διαδίκτυο. Προσωπικά την βρίσκω πολύ γοητευτική, με ξενίζει λίγο το υπερβολικά για το κάδρο της μαύρο, σε ορισμένεις φωτό, αλλά σαν σχήμα και διάταξη τγς πάει πολύ.