Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση

Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση Facebook Twitter
4

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν στο Τενεσί τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μια δεκαετία σχεδόν από τότε άρχισαν να βγαίνουν. Τώρα η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει αυτόν τον γάμο.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, όπου φωτογραφήθηκε επίσης για το εξώφυλλο, η Μάιλι Σάιρους επιμένει πως με τον Λίαμ δεν παντρεύτηκαν για «παλιομοδίτικους λόγους», αλλά για να «επαναπροσδιορίσουν το πώς είναι ένα queer άτομο σαν εμένα να βρίσκεται σε ετεροφυλοφιλική σχέση».

«Νομίζω πως ο λόγος που παντρευτήκαμε δεν είναι παλιομοδίτικος- βασικά πιστεύω πως είναι New Age. Επαναπροσδιορίζουμε, για να είμαι ειλικρινής, πώς μοιάζει για ένα queer άτομο σαν εμένα να έχει ετεροφυλοφιλική σχέση», λέει η τραγουδίστρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A flash marriage. A new home, after a heartbreaking loss. @MileyCyrus is still figuring out who she is—and that’s fine with her. Read Vanity Fair's full March cover story at the link in bio. Photograph by @ryanmcginleystudios. Styled by @SamiraNasr.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις


Μέσα στα χρόνια, η σχέση της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ είχε αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Αρχικά ήταν μαζί από το 2009 μέχρι το 2013 (και είχαν αρραβωνιαστεί τότε), μετά χώρισαν και έσμιξαν ξανά στις αρχές του 2016. Όσο ήταν χώρια, εκείνη είχε μια σύντομη σχέση με τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ και μετά κυκλοφόρησαν φήμες πως βγαίνει με το μοντέλο Στέλλα Μάξουελ. Αργότερα βγήκε και δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ

«Έβαλα φόρεμα την ημέρα του γάμου μου και ίσιωσα τα μαλλιά μου επειδή έτσι ένιωσα, αλλά αυτό δεν με κάνει αυτομάτως κάποια "ευγενική ετεροφυλόφιλη κυρία". ΥΓ. Και οι στρέιτ γυναίκες μπορούν να είναι ζόρικες», προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Μάιλι Σάιρους, που φέτος έχασε το σπίτι της από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια καθώς κάηκε ολοσχερώς, εξήγησε επίσης γιατί ένιωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ. 

«Όπως λέει και η πιο αγαπημένη μου γυναίκα στον κόσμο, η Χίλαρι Κλίντον, "Μαζί είμαστε πιο δυνατοί". Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ και αυτό ακριβώς εννοούσε. Δηλαδή, ποιος νοιάζεται αν είναι άντρας, ενώ εγώ είμαι κορίτσι ή αν αυτός ήταν γυναίκα; Πραγματικά είμαστε πιο ισχυροί μαζί. Το ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός», καταλήγει η τραγουδίστρια. 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
καλό το μάρκετιγκ για να κάνουμε εξώφυλλα και άρθρα και να προωθούμε το τάχα προοδευτικό μας προφίλ άλλα κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε κ αυτά που πραγματικά θέλουμε, ε Μαιλι? να παντρευτούμε έναν παραδοσιακά αρρενωπό "κούκλο" και να γεννοβολήσουμε 2-3 γαλανομάτικα παιδάκια. που θα τα περιφέρουμε στα media.