Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση

Μάιλι Σάιρους: Παντρεύτηκα για να δείξω πώς queer άτομα σαν εμένα μπορούν να έχουν ετεροφυλοφιλική σχέση Facebook Twitter
4

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν στο Τενεσί τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μια δεκαετία σχεδόν από τότε άρχισαν να βγαίνουν. Τώρα η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει αυτόν τον γάμο.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, όπου φωτογραφήθηκε επίσης για το εξώφυλλο, η Μάιλι Σάιρους επιμένει πως με τον Λίαμ δεν παντρεύτηκαν για «παλιομοδίτικους λόγους», αλλά για να «επαναπροσδιορίσουν το πώς είναι ένα queer άτομο σαν εμένα να βρίσκεται σε ετεροφυλοφιλική σχέση».

«Νομίζω πως ο λόγος που παντρευτήκαμε δεν είναι παλιομοδίτικος- βασικά πιστεύω πως είναι New Age. Επαναπροσδιορίζουμε, για να είμαι ειλικρινής, πώς μοιάζει για ένα queer άτομο σαν εμένα να έχει ετεροφυλοφιλική σχέση», λέει η τραγουδίστρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A flash marriage. A new home, after a heartbreaking loss. @MileyCyrus is still figuring out who she is—and that’s fine with her. Read Vanity Fair's full March cover story at the link in bio. Photograph by @ryanmcginleystudios. Styled by @SamiraNasr.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις


Μέσα στα χρόνια, η σχέση της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ είχε αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Αρχικά ήταν μαζί από το 2009 μέχρι το 2013 (και είχαν αρραβωνιαστεί τότε), μετά χώρισαν και έσμιξαν ξανά στις αρχές του 2016. Όσο ήταν χώρια, εκείνη είχε μια σύντομη σχέση με τον Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ και μετά κυκλοφόρησαν φήμες πως βγαίνει με το μοντέλο Στέλλα Μάξουελ. Αργότερα βγήκε και δήλωσε πως είναι πανσέξουαλ

«Έβαλα φόρεμα την ημέρα του γάμου μου και ίσιωσα τα μαλλιά μου επειδή έτσι ένιωσα, αλλά αυτό δεν με κάνει αυτομάτως κάποια "ευγενική ετεροφυλόφιλη κυρία". ΥΓ. Και οι στρέιτ γυναίκες μπορούν να είναι ζόρικες», προσθέτει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Μάιλι Σάιρους, που φέτος έχασε το σπίτι της από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Καλιφόρνια καθώς κάηκε ολοσχερώς, εξήγησε επίσης γιατί ένιωσε έτοιμη να παντρευτεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ. 

«Όπως λέει και η πιο αγαπημένη μου γυναίκα στον κόσμο, η Χίλαρι Κλίντον, "Μαζί είμαστε πιο δυνατοί". Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ και αυτό ακριβώς εννοούσε. Δηλαδή, ποιος νοιάζεται αν είναι άντρας, ενώ εγώ είμαι κορίτσι ή αν αυτός ήταν γυναίκα; Πραγματικά είμαστε πιο ισχυροί μαζί. Το ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός», καταλήγει η τραγουδίστρια. 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ OPENAI AMAZON

Πολιτισμός / Η Amazon εγκαταλείπει τη βιογραφική ταινία για τον Σαμ Άλτμαν ενώ επενδύει δισεκατομμύρια στην OpenAI

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κολακευτικά τον Άλτμαν
THE LIFO TEAM
Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Πολιτισμός / Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, Foreign Tongues, ο 82χρονος κιθαρίστας μιλά για το σώμα του, τον Μικ Τζάγκερ, την τεχνολογία, τον Τσακ Μπέρι και τα «παλιά κόλπα» που εξακολουθεί να εμπιστεύεται.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Πολιτισμός / Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Στη νέα του έκθεση Night Shift στο Jeffrey Deitch, ο Αμερικανός φωτογράφος γυρίζει μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης που τον έκανε γνωστό, φωτογραφίζοντας γυμνά σώματα, queer φίλους, γέφυρες, τούνελ, σκουπίδια, φώτα και τη μεταμεσονύχτια ενέργεια της Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει

Πολιτισμός / Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει: οι κουίρ ζωές του Asafe Ghalib που δεν χαμηλώνουν το βλέμμα

Στο Under The Same Sun, ο Βραζιλιάνος φωτογράφος ταξιδεύει σε επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής και φτιάχνει ένα τρυφερό, σωματικό αρχείο queer ζωών που δεν χωρούν στις γνώριμες εικόνες της φτώχειας, της βίας, του εξωτισμού ή του Pride θεάματος
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Πολιτισμός / Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Το νέο ντοκιμαντέρ Queen James βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Γκάρεθ Ράσελ και εξετάζει τις στενές σχέσεις του βασιλιά με τους άντρες συντρόφους του, πέρα από τη βικτωριανή σιωπή που σκέπασε για χρόνια την ιστορία τους.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Πολιτισμός / Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Η συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και σκηνοθέτις θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του AIR Festival του Aspen Art Museum, που φέτος συνδέει την περφόρμανς με τη φύση, την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και την εικαστική σκέψη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
καλό το μάρκετιγκ για να κάνουμε εξώφυλλα και άρθρα και να προωθούμε το τάχα προοδευτικό μας προφίλ άλλα κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε κ αυτά που πραγματικά θέλουμε, ε Μαιλι? να παντρευτούμε έναν παραδοσιακά αρρενωπό "κούκλο" και να γεννοβολήσουμε 2-3 γαλανομάτικα παιδάκια. που θα τα περιφέρουμε στα media.