Η Κέιτι Πέρι αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα μια φιλανθρωπική δημοπρασία, στην οποία ανάμεσα στα «έπαθλα» ήταν κι ένα ραντεβού με τον Ορλάντο Μπλουμ. 

 

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο φιλανθρωπικό κονσέρτο One Love Malibu, που πραγματοποιήθηκε χτες στην Καλιφόρνια για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες της πρόσφατης πυρκαγιάς Woolsey. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Malibu Foundation, που συστάθηκε γι' αυτόν τον σκοπό. 

 

Στη διάρκεια της ζωντανής δημοπρασίας, που διοργάνωσε ο οίκος Christie's, βγήκε στο σφυρί μια βόλτα με μοτοσικλέτα με τον Ορλάντο Μπλουμ, την οποία η Κέιτι Πέρι διεκδίκησε έντονα, φροντίζοντας πρώτα να ανεβάσει όσο γινόταν περισσότερο την τιμή. 

 


«Μπορείτε να κερδίσετε μια βόλτα με μηχανή μαζί του για να πάτε για φαγητό. Αυτό σημαίνει πως όταν είστε μαζί του στην μηχανή, θα τον κρατάτε με ε΄να τρόπο που εμένα δεν με χαροποιεί πολύ. Θα κρατάτε τους κοιλιακούς του!», είπε από σκηνής η τραγουδίστρια. 

 

Όταν μια θαυμάστρια του ηθοποιού, η Λόρα, πλειοδότησε 20.000 δολάρια, η Πέρι πρόσφερε πάνω από τα διπλά για να κερδίσει το ραντεβού με τον Ορλάντο Μπλουμ. «Λόρα, συγγνώμη- το αγοράζω για 50.000 δολάρια», είπε η τραγουδίστρια. 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr