Νέτα-σκέτα το Παλάτι δήλωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου.

 

Η ανακοίνωση λέει πως αυτό γίνεται ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους την Άνοιξη.

 

«Το Ουίνδσορ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εκείνους και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα» τονίζεται.

 

Αλλά, η ανακοίνωση επισήμως έγινε αρκετές ώρες αφότου η είδηση είχε γίνει ήδη γνωστή και ενώ τα ταμπλόιντ είχαν ήδη αρχίσει να αφήνουν υπονοούμενα και αιχμές για όσα έχουν συμβεί πίσω από τις κλειστές πόρτες στα ανάκτορα του Κένσινγκτον.

 

Ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν στο κάστρο του Ουίνσδορ τον Μάιο. Το νέο τους σπίτι, στο Μπερκσάιρ, στο δυτικό Λονδίνο, αποτελεί μέρος των επίσημων κατοικιών της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα.

 

Μετά τον αρραβώνα τους πέρυσι και μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διαμένουν στην έπαυλη Νότινγχαμ στο Λονδίνο, όπου ζουν ο αδελφός του Χάρι, ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

 

Χθες, η Daily Mail, η βρετανική ναυαρχίδα του γκόσιπ, ανέφερε πρώτη πως υπήρξε κάποια ένταση πίσω από την μετακόμιση που κανείς δεν περίμενε. Δεν μετέδιδε αρκετές λεπτομέρειες, αλλά όλοι έπιασαν το υπονοούμενο...

 

Σήμερα, το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής εφημερίδας σχεδόν το λέει ξεκάθαρα πως κάτι έχει συμβεί στο Παλάτι και φέρνει στο προσκήνιο της κυρίες.

 

Οι εξελίξεις αναζωπύρωσαν την εικασία μιας διαμάχης μεταξύ των αδελφών, αλλά μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον δείχνει πως αυτή ήταν μεταξύ των συζύγων τους.

 

«Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας: «Δεν μπορούν να ταιριάξουν».

 

Η βρετανική Express αναφέρει πως το αρχικό σχέδιο ήταν ο Χάρι και ο Μέγκαν να μετακομίσουν στην περιοχή του Παλατιού, σε ένα από τα κύρια διαμερίσματα. «Αλλά υπήρξε κάποια ένταση μεταξύ των αδελφών», λέει η δική τους πηγή.

 

«Τώρα ο Χάρι και ο Μέγκαν δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ και θέλουν να απομακρυνθούν» προσθέτει ενώ τονίζει πως η κίνηση θέτει σαφή απόσταση μεταξύ των δύο βασιλικών νοικοκυριών.

 

 «Ο Χάρι και ο Μέγκαν θέλουν να κινούνται και χρειάζονται περισσότερο χώρο, αλλά δεν θέλουν να ζήσουν δίπλα στο άλλο ζευγάρι» αναφέρει άλλη πηγή.

 

Για την ώρα, ακόμη και τα συνήθως τολμηρά ταμπλόιντ, παραμένουν προσεχτικά για το τι μεταδίδουν καθώς το να βγει κανείς ευθέως με ισχυρισμό πως οι δύο γυναίκες έχουν απομακρυνθεί είναι κάτι που ψιθυρίζεται, αλλά είναι και πολύ βαριά δήλωση.

 

Πάντως αυτή η μετακόμιση θα είναι σίγουρα το κορυφαίο θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό και κάποιοι εκτιμούν πως ίσως γίνει μια σπάνια επιπλέον δήλωση από τη βασιλική οικογένεια για να τερματίσει τη φημολογία.