Συγκλονίζει ο Michael Bublé:«Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου.Δεν αντέχω άλλο. Αποσύρομαι»

Συγκλονίζει ο Michael Bublé:«Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου.Δεν αντέχω άλλο. Αποσύρομαι» Facebook Twitter
1

Ο Michael Bublé ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μουσική μετά την κυκλοφορία ενός τελευταίου άλμπουμ.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την διάγνωση του γιου με καρκίνο στο συκώτι, η οποία τον οδήγησε στο να συνειδητοποιήσει πως «δεν έχει το ψυχικό σθένος» να ασχολείται άλλο με τη δημόσια ζωή του. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε επίσης πως δεν θα χρησιμοποιεί πια ούτε τα social media.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Bublé δήλωσε πως δεν θα δίνει πλέον συνεντεύξεις, ούτε θα κυκλοφορεί νέα τραγούδια, μετά και το τελευταίο άλμπουμ του, και πως θα εστιάσει στην οικογένειά του. 

«Άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου. Η αντίληψή μου για τη ζωή. Δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω εις πέρας αυτή τη συζήτηση χωρίς να κλάψω. Και ποτέ δεν έχασα τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δημοσίως. Δεν έχω πλέον το ψυχικό σθένος να το κάνω. Τον ναρκισσισμό των σελέμπριτι. Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη. Αποσύρομαι. Έφτιαξα τον τέλειο δίσκο και τώρα μπορώ να φύγω στην κορύφωσή μου», είπε ο τραγουδιστής. 

Αν και η υγεία του γιου του παρουσιάζει βελτίωση, ο Bublé νιώθει πως δεν αντέχει άλλο το στρες και την πίεση του να είναι διάσημος και δήλωσε πως θέλει πλέον να γίνει ο καλύτερος πατέρας για το παιδί του.  

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές του για την υποστήριξη τα τελευταία χρόνια που περνούσε όλες αυτές τις δυσκολίες. «Ήταν ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείς να ακούσεις ως γονιός και ενδεχομένως ως άνθρωπος», είπε σχετικά με την ασθένεια του γιου του. «Περισσότερες φορές από όσες μπορεί να καταλάβει κάποιος, απλώς ευχόμασταν να μην ξυπνήσουμε ξανά», είχε πει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον γιο του. Μπράβο του που είναι άνθρωπος με αξίες και δεν μπορεί την ρηχότητα. Ειλικρινά μπράβο του και του εύχομαι ολόψυχα να χαρεί τον γιο του υγιή και για πολλά-πολλά χρόνια.