Συγκλονίζει ο Michael Bublé:«Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου.Δεν αντέχω άλλο. Αποσύρομαι»

Συγκλονίζει ο Michael Bublé:«Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου.Δεν αντέχω άλλο. Αποσύρομαι» Facebook Twitter
1

Ο Michael Bublé ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μουσική μετά την κυκλοφορία ενός τελευταίου άλμπουμ.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την διάγνωση του γιου με καρκίνο στο συκώτι, η οποία τον οδήγησε στο να συνειδητοποιήσει πως «δεν έχει το ψυχικό σθένος» να ασχολείται άλλο με τη δημόσια ζωή του. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε επίσης πως δεν θα χρησιμοποιεί πια ούτε τα social media.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Bublé δήλωσε πως δεν θα δίνει πλέον συνεντεύξεις, ούτε θα κυκλοφορεί νέα τραγούδια, μετά και το τελευταίο άλμπουμ του, και πως θα εστιάσει στην οικογένειά του. 

«Άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου. Η αντίληψή μου για τη ζωή. Δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω εις πέρας αυτή τη συζήτηση χωρίς να κλάψω. Και ποτέ δεν έχασα τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δημοσίως. Δεν έχω πλέον το ψυχικό σθένος να το κάνω. Τον ναρκισσισμό των σελέμπριτι. Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη. Αποσύρομαι. Έφτιαξα τον τέλειο δίσκο και τώρα μπορώ να φύγω στην κορύφωσή μου», είπε ο τραγουδιστής. 

Αν και η υγεία του γιου του παρουσιάζει βελτίωση, ο Bublé νιώθει πως δεν αντέχει άλλο το στρες και την πίεση του να είναι διάσημος και δήλωσε πως θέλει πλέον να γίνει ο καλύτερος πατέρας για το παιδί του.  

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές του για την υποστήριξη τα τελευταία χρόνια που περνούσε όλες αυτές τις δυσκολίες. «Ήταν ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορείς να ακούσεις ως γονιός και ενδεχομένως ως άνθρωπος», είπε σχετικά με την ασθένεια του γιου του. «Περισσότερες φορές από όσες μπορεί να καταλάβει κάποιος, απλώς ευχόμασταν να μην ξυπνήσουμε ξανά», είχε πει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον γιο του. Μπράβο του που είναι άνθρωπος με αξίες και δεν μπορεί την ρηχότητα. Ειλικρινά μπράβο του και του εύχομαι ολόψυχα να χαρεί τον γιο του υγιή και για πολλά-πολλά χρόνια.