Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
2

Μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στην Κέρκυρα όπου σκοπεύουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η 33χρονη Πέρι εμφανίζεται στο πλευρό του 41χρονου ηθοποιού με φόντο το χαρακτηριστικό, παραθαλάσσιο τοπίο της Κέρκυρας. 

Την Τετάρτη, το ζευγάρι κατέφθασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Ορλάντο είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider. 

Νωρίτερα στα μέσα της εβδομάδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού "Baby Got Back".

Φορώντας το σμόκιν του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Lord of the Rings φαίνεται να υπακούει στις «εντολές» της Πέρι που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «άσε με να σου πιάσω τον πισινό» μέσα σε μία ροζ καρδιά. 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016 που ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά φαίνεται πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε η Πέρι και στο ριάλιτι σόου ταλέντων American Idol «δεν είναι διαθέσιμη» για οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται να τη φλερτάρει. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια