Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
2

Μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στην Κέρκυρα όπου σκοπεύουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η 33χρονη Πέρι εμφανίζεται στο πλευρό του 41χρονου ηθοποιού με φόντο το χαρακτηριστικό, παραθαλάσσιο τοπίο της Κέρκυρας. 

Την Τετάρτη, το ζευγάρι κατέφθασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Ορλάντο είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider. 

Νωρίτερα στα μέσα της εβδομάδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού "Baby Got Back".

Φορώντας το σμόκιν του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Lord of the Rings φαίνεται να υπακούει στις «εντολές» της Πέρι που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «άσε με να σου πιάσω τον πισινό» μέσα σε μία ροζ καρδιά. 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016 που ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά φαίνεται πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε η Πέρι και στο ριάλιτι σόου ταλέντων American Idol «δεν είναι διαθέσιμη» για οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται να τη φλερτάρει. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια