Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
2

Μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στην Κέρκυρα όπου σκοπεύουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η 33χρονη Πέρι εμφανίζεται στο πλευρό του 41χρονου ηθοποιού με φόντο το χαρακτηριστικό, παραθαλάσσιο τοπίο της Κέρκυρας. 

Την Τετάρτη, το ζευγάρι κατέφθασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Ορλάντο είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider. 

Νωρίτερα στα μέσα της εβδομάδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού "Baby Got Back".

Φορώντας το σμόκιν του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Lord of the Rings φαίνεται να υπακούει στις «εντολές» της Πέρι που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «άσε με να σου πιάσω τον πισινό» μέσα σε μία ροζ καρδιά. 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016 που ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά φαίνεται πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε η Πέρι και στο ριάλιτι σόου ταλέντων American Idol «δεν είναι διαθέσιμη» για οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται να τη φλερτάρει. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεξ, άνοια και συναίνεση: Η ταινία που ρωτά ποιος αποφασίζει για το σώμα όταν το μυαλό αρχίζει να χάνεται

Πολιτισμός / Σεξ, άνοια και συναίνεση: Η ταινία που ρωτά ποιος αποφασίζει για το σώμα όταν το μυαλό αρχίζει να χάνεται

Η «Βασίλισσα στη Θάλασσα» του Λανς Χάμερ, με τη Ζιλιέτ Μπινός, τον Τομ Κόρτνεϊ και την Άννα Κάλντερ-Μάρσαλ, έρχεται στις Νύχτες Πρεμιέρας και πιάνει το πιο δύσκολο ερώτημα της φροντίδας από εκεί όπου πονάει περισσότερο: μπορεί ένας άνθρωπος με άνοια να συναινέσει στο σεξ;
THE LIFO TEAM
Στην Όπερα της Βιέννης, η αυλαία είναι μια έκθεση 176 τετραγωνικών μέτρων

Πολιτισμός / Στην Όπερα της Βιέννης, η αυλαία είναι μια έκθεση 176 τετραγωνικών μέτρων

Από το 1998, ένας διαφορετικός καλλιτέχνης καταλαμβάνει κάθε σεζόν την τεράστια πυράντοχη αυλαία της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. Η φετινή, 29η εκδοχή φέρει την υπογραφή του Αυστριακού ζωγράφου Χέρμπερτ Μπραντλ.
THE LIFO TEAM
THE DREAMERS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πολιτισμός / Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το «The Dreamers» - Εικόνες από τις πρόβες

Ο γνωστός σκηνοθέτης ανεβάζει την παράσταση «The Dreamers», την ερωτική ιστορία ενηλικίωσης που συνδέθηκε με τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, σε μία θεατρική μεταφορά που θα παρουσιαστεί για λίγες μόνο παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ
«Do You Love Me»: Η Λάνα Ντάχερ έψαξε 20.000 πηγές για να ξαναβρεί τη μνήμη του Λιβάνου

Πολιτισμός / Η Λάνα Ντάχερ φέρνει στη Στέγη μια ερωτική επιστολή προς τη Βηρυτό

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Do You Love Me» κάνει ελληνική πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, φέρνοντας στη Στέγη 70 χρόνια οπτικοακουστικής μνήμης του Λιβάνου. Μετά την προβολή, η Λάνα Ντάχερ θα συνομιλήσει με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου.
THE LIFO TEAM
Από τον Ιππόδρομο στα καφενεία: 1.600 χρόνια Κωνσταντινούπολης στο V&A

Πολιτισμός / Από την Κωνσταντινούπολη στην Ιστανμπούλ: Μια πόλη, δυο αυτοκρατορίες, στο V&A

Βυζαντινά κοσμήματα, χειρόγραφα, οθωμανικές πομπές και αντικείμενα καθημερινής ζωής συναντιούνται στη νέα έκθεση του V&A, που ανοίγει στις 7 Νοεμβρίου και διατρέχει 1.600 χρόνια ιστορίας της Κωνσταντινούπολης.
THE LIFO TEAM
CHECK ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στην Σκιάθο με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για μια νέα «Φόνισσα»

Μουσική / Στη Σκιάθο με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για μια νέα «Φόνισσα»

Βρεθήκαμε στο νησί του Παπαδιαμάντη για την παγκόσμια πρεμιέρα του μελοδράματος «Η Φόνισσα», σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να ερμηνεύει όλα τα πρόσωπα του έργου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε Σίλια Κριθαριώτη στο Vogue World του Μιλάνου

Πολιτισμός / Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε Σίλια Κριθαριώτη στο Vogue World του Μιλάνου

Το μαύρο διάφανο φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διοργάνωσης αφιερωμένης στη χειροποίητη δεξιοτεχνία και στο ανθρώπινο άγγιγμα στην εποχή της τεχνολογίας.
THE LIFO TEAM
Η Κάιλι Μινόγκ δεν είχε ποτέ ένα μόνο στιλ κι αυτό ήταν το μεγάλο της όπλο

Πολιτισμός / Η Κάιλι Μινόγκ δεν είχε ποτέ ένα μόνο στιλ κι αυτό ήταν το μεγάλο της όπλο

Ένα νέο βιβλίο διαβάζει τη σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών καριέρα της Κάιλι Μινόγκ μέσα από τα ρούχα της. Από τον Τζον Γκαλιάνο και το κοστούμι Paul Smith μέχρι τη λευκή ολόσωμη φόρμα του Can’t Get You Out of My Head, η μόδα έγινε για εκείνη τρόπος να ξανασυστήνεται κάθε φορά στο κοινό.
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: Νέο τραγούδι σε δύο ημέρες — Τι αλλάζει με το «Patient Zero»

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Νέο τραγούδι σε δύο ημέρες — Τι αλλάζει με το «Patient Zero»

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Μαζί με το «Patient Zero» παρουσίασε τρεις συλλεκτικές CD εκδόσεις και μια αισθητά πιο σκοτεινή εικόνα στα social media και στο επίσημο site της.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια