ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
2

Μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στην Κέρκυρα όπου σκοπεύουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η 33χρονη Πέρι εμφανίζεται στο πλευρό του 41χρονου ηθοποιού με φόντο το χαρακτηριστικό, παραθαλάσσιο τοπίο της Κέρκυρας. 

Την Τετάρτη, το ζευγάρι κατέφθασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Ορλάντο είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider. 

Νωρίτερα στα μέσα της εβδομάδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού "Baby Got Back".

Φορώντας το σμόκιν του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Lord of the Rings φαίνεται να υπακούει στις «εντολές» της Πέρι που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «άσε με να σου πιάσω τον πισινό» μέσα σε μία ροζ καρδιά. 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016 που ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά φαίνεται πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε η Πέρι και στο ριάλιτι σόου ταλέντων American Idol «δεν είναι διαθέσιμη» για οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται να τη φλερτάρει. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
2

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Πολιτισμός / Οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες μειώνονται στο σινεμά, σύμφωνα με νέα έρευνα της GLAAD

Νέα έρευνα της GLAAD δείχνει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στις ταινίες μειώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ στις 225 ταινίες που εξετάστηκαν δεν υπήρχε ούτε ένας τρανς χαρακτήρας.
THE LIFO TEAM
Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Taylor Swift

Πολιτισμός / Ο καλλιτέχνης που πουλάει σκουπίδια από τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Justin Gignac μάζεψε σκουπίδια έξω από το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν μετά τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλσι, τα έκλεισε σε διάφανους κύβους των 25 δολαρίων και τα είδε να εξαντλούνται.
THE LIFO TEAM
Η Martine Gutierrez ψάχνει την ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Πολιτισμός / Η Martine Gutierrez ψάχνει την τρανς ταυτότητα μέσα στα παιδικά παιχνίδια

Στο Wunderkind, τη νέα της έκθεση στο Huis Marseille, η τρανς καλλιτέχνιδα Martine Gutierrez επιστρέφει στις κούκλες, τις ζωγραφιές και τις γοργόνες που έσωσε η μητέρα της, εκεί όπου η ταυτότητα άρχισε πρώτα να παίζεται, πριν γίνει λέξη.
THE LIFO TEAM
Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Πολιτισμός / Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης βάζει Frankie Goes to Hollywood πάνω από το σκοτάδι

Με αφορμή νέα συνέντευξή του για το Escape Room στη Μπιενάλε της Βενετίας, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης μιλά για τον θάνατο, τη χρεοκοπία, τον HIV και το πένθος αλλά και για τη μουσική, το χιούμορ και το dancefloor που κάνουν το σκοτάδι να αντέχεται.
THE LIFO TEAM
Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Πολιτισμός / Πάολα Ρεβενιώτη: Η βασίλισσα του βρώμικου μεγαλείου της καύλας

Η Πάολα Ρεβενιώτη έκανε το κράξιμο στέμμα, τη Συγγρού αρχείο και την καύλα πολιτική. Ένα προσωπικό αντίο του Πάνου Μιχαήλ στη γυναίκα που έζησε χωρίς να ζητήσει άδεια και άφησε πίσω της μια κουίρ μέθοδο ελευθερίας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

1 σχόλια