Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ερωτευμένοι στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
2

Μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στην Κέρκυρα όπου σκοπεύουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η 33χρονη Πέρι εμφανίζεται στο πλευρό του 41χρονου ηθοποιού με φόντο το χαρακτηριστικό, παραθαλάσσιο τοπίο της Κέρκυρας. 

Την Τετάρτη, το ζευγάρι κατέφθασε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί του γκαλά για τους ωκεανούς του κόσμου, στο Μόντε Κάρλο.

«Ο Ορλάντο είναι καλά. Είναι πολύ χαρούμενος με την Κέιτι. Αυτή ήταν μία υπέροχη χρονιά για τη σχέση τους. Σα να χρειαζόταν να χωρίσουν και να επανενωθούν για φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολιάζει ο Insider. 

Νωρίτερα στα μέσα της εβδομάδας, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ ανάρτησε "story" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού "Baby Got Back".

Φορώντας το σμόκιν του, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Lord of the Rings φαίνεται να υπακούει στις «εντολές» της Πέρι που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα «άσε με να σου πιάσω τον πισινό» μέσα σε μία ροζ καρδιά. 

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016 που ξεκίνησαν να βγαίνουν αλλά φαίνεται πως διανύει εξαιρετική περίοδο.

Όπως άλλωστε ξεκαθάρισε η Πέρι και στο ριάλιτι σόου ταλέντων American Idol «δεν είναι διαθέσιμη» για οποιονδήποτε άλλον σκέφτεται να τη φλερτάρει. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια