Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο - Το θρυλικό μοντέλο δηλώνει «control freak»

Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο - Το θρυλικό μοντέλο δηλώνει «control freak» Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Architectural Digest βρέθηκε στο διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο και οι φωτογραφίες από την επίσκεψη αποδεικνύουν πως το διάσημο σουπερμόντελ εκτός από άριστες γνώσεις πάνω στη μόδα, διαθέτει κι ένα εξίσου εκλεπτυσμένο γούστο στη διακόσμηση.

«Μου αρέσει να μπερδεύω παλαιά και καινούργια πράγματα, όλες τις εποχές», λέει η 42χρονη, στη συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Για το σπίτι της στη βρετανική πρωτεύουσα, το οποίο διακόσμησε με την interior designer Katie Grove -πρώην προσωπική βοηθό της- παραδέχεται πως συμμετείχε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. «Δεν θα ήθελα να πω ότι είμαι control freak, αλλά είμαι», σχολιάζει γελώντας η Κέιτ Μος. 

Από το ενδιαφέρον της για τη διακόσμηση προέκυψε και η πρόσφατη συνεργασία της με την εταιρία de Gournay που φτιάχνει ταπετσαρίες. Όπως λέει, δεν είναι καθόλου πρωινός τύπος και προτιμά να μένει ξύπνια τα βράδια παρά να σηκώνεται νωρίς το πρωί. Γι' αυτό και η αγαπημένη της ώρα μέσα στη μέρα είναι το σούρουπο, οπότε και απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο το μεγάλο της μπάνιο.

Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο - Το θρυλικό μοντέλο δηλώνει «control freak» Facebook Twitter

Για το δωμάτιο αυτό επέλεξε μεγάλους καθρέφτες και ινδικά υφάσματα «ώστε κανείς να μην μπορεί να δει μέσα στο μπάνιο, ευτυχώς», ενώ τους τοίχους κοσμούν πορτρέτα διάσημων φίλων της όπως ο σχεδιαστής Alexander McQueen. Η χειροποίητη ταπετσαρία, που παρήγγειλε ειδικά για την περίσταση, έχει πάνω ανεμώνες- σύμβολο τύχης κατά την ελληνική μυθολογία. «Φαντάσου μια καλοκαιρινή νύχτα όταν [το μπάνιο] λούζεται με το ασημένιο χρώμα του φεγγαριού. Αυτήν την αίσθηση noir ήθελα εδώ μέσα», λέει. 

Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο - Το θρυλικό μοντέλο δηλώνει «control freak» Facebook Twitter
Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της Κέιτ Μος στο Λονδίνο - Το θρυλικό μοντέλο δηλώνει «control freak» Facebook Twitter

Βέβαια, εξομολογείται πως μπορεί να έχει «κατακτήσει» τον κόσμο της μόδας και της διακόσμησης σε κάποιο βαθμό, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν το κατέχει καθόλου, κι αυτό είναι τα social media. «Ευτυχώς έχω έφηβη κόρη και με κρατά σε εγρήγορση, αλλιώς δεν θα ήξερα τίποτα απολύτως!», σχολιάζει η Κέιτ Μος. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ
Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Πολιτισμός / Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Ο οίκος Vivienne Westwood υπερασπίστηκε την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ευκαιρία πολιτισμικού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
LIFO NEWSROOM
«Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

Πολιτισμός / «Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

«Τα διακυβεύματα ήταν τεράστια. Όλοι ήμασταν σε ένταση. Είχαμε ξοδέψει πέντε χρόνια και 200 εκατομμύρια δολάρια» - Ο παραγωγός του «Τιτανικού» γράφει για την εποχή δημιουργίας της ταινίας που «έσπασε» ταμεία και απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδερφή της

Πολιτισμός / Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδελφή της

«Αν και αυτά τα εντυπωσιακά πορτρέτα έχουν εκτεθεί πολλές φορές τα τελευταία 250 χρόνια, θα είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε επιτέλους τη Μαρία Αντουανέτα όπως ήταν πραγματικά, και όχι να τη συγχέουμε με την αδελφή της», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στη Γενεύη
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Βίλα Γκέτι: Παρουσίαση για την παραγωγή αρώματος στην Πύλο στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Πολιτισμός / Μια αρχαιολόγος έχει βρει πώς μύριζαν τα αρώματα στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Θα μιλήσει για αυτό σε μια διάλεξη

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο - Βίλα Γκέτυ και αποτελεί μέρος της περιοδικής έκθεσης «The Kingdom of Pylos», την πρώτη μεγάλη έκθεση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη στον Μυκηναϊκό πολιτισμό.
LIFO NEWSROOM