Η Έλεν Ντε Τζένερις λέει πως μετάνιωσε που δεν έκανε coming out νωρίτερα, παρόλο που έβλαψε την καριέρα της

Η Έλεν Ντε Τζένερις λέει πως μετάνιωσε που δεν έκανε coming out νωρίτερα, παρόλο που έβλαψε την καριέρα της Facebook Twitter
0

Κοιτάζοντας πίσω το παρελθόν της και με αφορμή το ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλη, η Έλεν Ντε Τζενέρις λέει πως μετανιώνει μόνο για ένα πράγμα- που δεν έκανε εκείνο το coming out νωρίτερα.

«Εύχομαι να το είχα κάνει νωρίτερα. Εύχομαι να μην είχα περιμένει τόσο πολύ», δήλωσε στον Ματ Λάυερ, καλεσμένη στην εκπομπή Today. «Περίμενα ότι θα είναι ένα φορτισμένο επεισόδιο, και ήταν, επειδή είχε μια μεγάλη απόφαση το να κάνω come out και να είμαι ειλικρινής και να σταματήσω να κρύβω κάτι που κρατούσα μυστικό για τόσον καιρό», προσθέτει. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως είναι λεσβία στο επεισόδιο «The Puppy Episode» του σόου «Ellen», που έκανε το 1997, και στο οποίο είχε συμμετάσχει και η Όπρα Γουίνφρεϊ.


Η 59χρονη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε επίσης πως δέχθηκε και τις συνέπειες της ειλικρίνειάς της, κάτι που στην αρχή, όπως λέει, την εξόργισε. «Το μεγαλύτερο πράγμα ήταν που έχασα την καριέρα μου. Για τρία χρόνια δεν μπορούσα να δουλέψω και δεν μου δινόταν καμία ευκαιρία. Είχα σχεδόν ξεμείνει από λεφτά και δεν ήξερα αν θα δουλέψω ποτέ ξανά ή όχι. Ήμουν 45 ετών και σκεφτόμουν, "Αυτό δεν είναι καθόλου καλό"», αναφέρει. 

Σήμερα όμως η καριέρα της βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και η Έλεν Ντε Τζενέρις λέει πως τελικά άξιζε ακόμη και η τόσο στρεσαρισμένη περίοδος και ο σάλος που προκλήθηκε από την αποκάλυψή της ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Μου δίδαξε συμπόνοια. Μου δίδαξε πως ήμουν αρκετά δυνατή ακόμη και για να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Ήταν καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ», καταλήγει. 

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM