Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter
1

Όπως μετέδωσαν σχεδόν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Kanye West εθεάθη το πρωί της Τρίτης (σ.σ. τοπική ώρα) να μπαίνει στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο ράπερ είχε πράγματι τετ-α-τετ με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το αντικείμενο της συνάντησης.

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter

«Η εκπρόσωπος του Τραμπ Hope Hicks επιβεβαίωσε ότι ο Kanye West συναντάται με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος του Business Insider Oliver Darcy.

Σύμφωνα με το TMZ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του 39χρονου ράπερ.

Το τετ-α-τετ των δύο αντρών διήρκησε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια κατέβηκαν μαζί στο λόμπι του ουρανοξύστη.

Μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, ο Τραμπ δεν αποκάλυψε το λόγο της συνάντησης και αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό.

Ο Kanye δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και είχε ομολογουμένως ένα πολύ περίεργο ύφος. Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα βάλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2020 ο ίδιος αρκέστηκε να πει:«Θέλω απλώς να τραβήξετε τη φωτογραφία μου».

Ο Kanye West συναντήθηκε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter

Καθώς ο 39χρονος ράπερ αποχωρούσε από το κτίριο, ο Τραμπ του είπε: «Nα προσέχεις τον εαυτό σου, θα σε δω σύντομα».

Όπως είναι φυσικό, η είδηση της συνάντησης των δύο αντρών έγινε αντικείμενο δεκάδων σχολίων, με ορισμένους χρήστες του twitter να διερωτώνται ειρωνικά αν ο Kanye West θα αναλάβει κάποιο χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση Τραμπ, ενώ άλλοι συνέδεσαν την επίσκεψη με τα δημοσιεύματα που θέλουν το επιτελείο του νεοεκλεγέντα προέδρου να μη βρίσκει καλλιτέχνες για την τελετή ορκωμοσίας.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM