Τζέιμς Φράνκο: Εξωδικαστικός διακανονισμός στις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική εκμετάλλευση

james-franco-sexoualiki-ekmetalleysi-exwdikastika- EPA Facebook Twitter
Τζέιμς Φράνκο: Εξωδικαστικός διακανονισμός στις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική εκμετάλλευση (EPA)
0

Εξωδικαστικά λύθηκε η αγωγή για σεξουαλική εκμετάλλευση, που είχαν καταθέσει εναντίον του Τζέιμς Φράνκο δύο πρώην μαθήτριες της σχολής του στο Λος Άντζελες.

Η Sarah Tither-Kaplan και η Toni Gaal, από το Studio 4 του Φράνκο, απέρριψαν τελικά τους ισχυρισμούς τους.

Οι γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε «σεξουαλικά φορτισμένη συμπεριφορά απέναντι σε φοιτήτριες». Οι δικηγόροι του Φράνκο χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς ως «ψευδείς και φλεγμονώδεις».

Ωστόσο, οι όροι του διακανονισμού, οι οποίοι κατατέθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Η συμφωνία καλύπτει και την εταιρεία παραγωγής του Φράνκο, Rabbit Bandini, και τους δύο συνεργάτες του, Vince Jolivette και Jay Davis.

Το Studio 4 άνοιξε το 2014 και έκλεισε τρία χρόνια αργότερα. Η Tither-Kaplan και η Gaal δήλωσαν στην αρχική τους κατάθεση το 2019 ότι ο Φράνκο προσπάθησε να «δημιουργήσει έναν κύκλο νεαρών γυναικών που υπέστησαν την προσωπική και επαγγελματική, σεξουαλική εκμετάλλευση στο όνομα της εκπαίδευσης».

Κατηγορήθηκε για κατάχρηση της θέσης του, ωθώντας τις φοιτήτριες να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές σκηνές με το πρόσχημα της συμμετοχής τους σε ταινίες του.

Ο ηθοποιός του Pineapple Express αρνήθηκε τους ισχυρισμούς εκείνη την εποχή, με τους δικηγόρους του να τους χαρακτηρίζουν ως «ανεπαρκείς». Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για ανακρίβειες.

Ο διακανονισμός θα υποβληθεί για προκαταρκτική έγκριση στο δικαστήριο έως τις 15 Μαρτίου. 

Με πληροφoρίες του BBC

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ