Η Μπίζι Φίλιπς αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Φράνκο της επιτέθηκε στα γυρίσματα του «Freaks & Geeks»

Η Μπίζι Φίλιπς αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Φράνκο της επιτέθηκε στα γυρίσματα του «Freaks & Geeks» Facebook Twitter
0

Η Μπίζι Φίλιπς δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία της με τον Τζέιμς Φράνκο, τον οποίο αποκάλεσε «bully», αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό από τα γυρίσματα του «Freaks and Geeks».

Στην επερχόμενη βιογραφία της «This Will Only Hurt a Little», η 39χρονη ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες ένα περιστατικό, που υποστηρίζει πως συνέβη στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς «Freaks and Geeks», η οποία προβλήθηκε στο NBC το διάστημα 1999-2000. 

Η Φίλιπς εξηγεί στο βιβλίο πως ο Φράνκο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «bully», δεν της συμπεριφερόταν με τον ίδιο σεβασμό όπως έκανε με την Λίντα Καρντελίνι και τους άντρες συναδέλφους του. 

Η ίδια ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός ήταν πολύ δύσκολος στη συνεργασία, κάτι που κατάλαβε έντονα όταν γύριζαν το επεισόδιο «We've Got Spirit». 

Η Μπίζι Φίλιπς αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Φράνκο της επιτέθηκε στα γυρίσματα του «Freaks & Geeks» Facebook Twitter

Αφού είχαν γυρίσει μια σκηνή, στην οποία η Φίλιπς είχε επιπλήξει τον Φράνκο επειδή πάτησε πάνω στα λόγια της, οι δυο τους -που στη σειρά υποδύονταν το ζευγάρι- κλήθηκαν να γυρίσουν μια ακόμη σκηνή, όπου υποτίθεται πως εκείνη έπρεπε να τον χτυπήσει στο στήθος. 

Ωστόσο, αντί ο Φράνκο να της απαντήσει με τα λόγια του σεναρίου, η Φίλιπς υποστηρίζει πως την «άρπαξε και από τα δυο χέρια και άρχισε να της ουρλιάζει στο πρόσωπο, "ΜΗΝ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!"», ενώ στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος, κόβοντάς της την ανάσα. 

Την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με την Φίλιπς, ο Φράνκο τής ζήτησε συγγνώμη αφού ο παραγωγός της σειράς τον ανάγκασε να δει ένα βίντεο με ό,τι συνέβη. 

Η Φίλιπς λέει πως ο Φράνκο δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως αντέδρασε έτσι επειδή ένιωσε πως ο χαρακτήρας που υποδυόταν στη σειρά τύγχανε κακής αντιμετώπισης. 

Σύμφωνα με την 39χρονη ηθοποιό, αυτή ήταν η μοναδική «τιμωρία» του για όσα της έκανε. 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επετειακή Έκθεση «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες»στη Ροτόντα

Πολιτισμός / Όταν οι μικρασιάτες πρόσφυγες ζούσαν μέσα στη Ροτόντα

Πολλοί πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην Άνω Πόλη, κτίζοντας παράγκες σε επαφή με τα κάστρα, ενώ αρκετοί βρήκαν καταφύγιο στο κέντρο της πόλης, στους ναούς, με επίκεντρο τον ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου, σε σχολεία, τεμένη και εμπορικές στοές.
THE LIFO TEAM
Timecircus: «Avec tout le monde, contre personne!»

Θέματα / Μια αρχαιο-φουτουριστική κολεκτίβα έρχεται τώρα με τα πόδια, από το Βέλγιο στην Ελευσίνα

Η βελγική κολεκτίβα διασχίζει πεζή την Ευρώπη, σέρνοντας ένα πλοίο ξηράς, για να χτίσει στο κέντρο της Ελευσίνας, τον Φεβρουάριο του 2023, μια κιβωτό ελπίδας και αιώνιας νεότητας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ