Τηλεοπτικές άδειες: Ανοίγονται οι δύο τελευταίοι φάκελοι στο ΕΣΡ

Τηλεοπτικές άδειες: Ανοίγονται οι δύο τελευταίοι φάκελοι στο ΕΣΡ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Τρίτη μέρα σήμερα αποσφράγισης των φακέλων των αιτούντων για μια τηλεοπτική άδεια, στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, όπου θα ανοιχτούν οι δύο τελευταίοι φάκελοι του E TV και της Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε. Χθες, ανοίχτηκαν οι φάκελοι του ALPHA και του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία παρόντες είναι ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Αρχής καθώς και ένα μέλος του ΕΣΡ, παρουσία των νομικών εκπροσώπων των επιχειρηματιών.

Μετά την ολοκλήρωση της αποσφράγισης, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε ενημέρωση, ωστόσο ο πλήρης έλεγχος των στοιχείων και των απαιτούμενων θα πάρει από 1,5 έως 3 μήνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM