Από τη Ρις Γουίδερσπουν μέχρι τον Τομ Σέλεκ, το reunion των Friends, έφερε πάλι στην μικρή οθόνη όλους εκείνους τους σταρ, που "πέρασαν" από την κωμική σειρά.

 

Ωστόσο, μερικοί χαρακτήρες, αν και αναμενόταν να εμφανιστούν καθώς είχαν τους δικούς τους ρόλους στη σειρά, ποτέ δεν εμφανίστηκαν.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πολ Ρούντ, που υποδύθηκε τον σύζυγο της Φοίβη, Μπάικ και ο Κόουλ Σπράουζ, που υποδύθηκε τον γιο του Ρος, Μπεν.

 

Τα Φιλαράκια: Οι εξηγήσεις του σκηνοθέτη για τις δύο cameo εμφανίσεις που απουσίαζαν από το reunion
Imdb

 

Ο σκηνοθέτης του ειδικού επεισοδίου του HBO Max, Μπεν Γουίνστον, μίλησε σχετικά και εξήγησε τις απουσίες, λέγοντας στο The Wrap ότι η απουσία αυτών των δύο ήταν απλά θέμα «logistics».

 

«Λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να τους έχουμε όλους, γιατί είναι μόνο μια ώρα και 45 λεπτά το επεισόδιο. Και προσέξτε ότι ο κύριος κόμβος της εκπομπής πρέπει να αφορά τα έξι μέλη του καστ», δήλωσε πρόσθεσε.

 

«Άρα δεν μπορείς να έχεις πάρα πολλά άτομα που έκαναν cameo εμφανίσεις, γιατί, φυσικά, υπήρχαν εκατοντάδες καταπληκτικοί άνθρωποι που βρέθηκαν στο σετ των Friends όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να τους έχουμε όλους» είπε.

 

Διευκρίνισε δε, ότι η παραγωγή προσκάλεσε μερικούς από τους ηθοποιούς, οι οποίοι ωστόσο δεν τα κατάφεραν να έρθουν. «Είναι μια περίπλοκη διαδικασία να κάνεις τηλεόραση, γιατί, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πετάξουν, κάποιοι άλλοι ήταν σε άλλες τηλεοπτικές ταινίες ή γυρίσματα ταινιών κ.λπ» είπε.

 

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι η πανδημία COVID-19 δημιούργησε επίσης δυσκολίες στο να συμπεριληφθούν όλοι στο επεισόδιο και να προσαρμόσει το αυστηρό πρόγραμμα των γυρισμάτων τους.

 

«Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, είναι πραγματικά δύσκολο να τους βρεις όλους. Και το άλλο πράγμα, φυσικά, είναι ότι δεν έχουμε ευελιξία. Ήταν μια νύχτα που τα έξι βασικά μέλη του καστ ήταν διαθέσιμα», εξήγησε.

 

«Ο συγχρονισμός ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Γνωρίζετε ότι, αν δεν ήταν κάποιος διαθέσιμος στις 7 Απριλίου στις 8 μ.μ., τότε, δυστυχώς, δεν μπορούσε να συμμετάσχει. Ναι, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τους πάντες.»

 

Με πληροφορίες του People