Σία Κοσιώνη: Εκτός ΜΕΘ η δημοσιογράφος - Δεν παίρνει ακόμη εξιτήριο

Σία Κοσιώνη: Εκτός ΜΕΘ η δημοσιογράφος - Δεν παίρνει ακόμη εξιτήριο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Σία Κοσιώνη / NDP
0

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται πλέον η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη έγινε γνωστό τη Δευτέρα πως βγήκε από τη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν από την Πέμπτη, μετά τη λοίμωξη από πνευμονιόκοκκο που υπέστη.

Ωστόσο η δημοσιογράφος εξακολουθεί να βρίσκεται για έκτη ημέρα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την υγεία της, η νοσηλεία της αναμένεται να διαρκέσει περίπου 15 ημέρες.

Μάλιστα, θα ακολουθήσει περίοδος ανάρρωσης πριν την επιστροφή της στην εργασία της.

Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πρόεδρος της ΕΠΕ - αντιπρόεδρος ΟΕΓΝΕ, Ματίνα Παγώνη, εξήγησε πως πρόκειται για λοίμωξη από πνευμονιόκοκκο, ένα βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές καταστάσεις, όπως πνευμονία με έντονη δύσπνοια.

«Με αυτά τα συμπτώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κ. Κοσιώνη, όπου εφαρμόστηκε άμεσα το προβλεπόμενο ιατρικό πρωτόκολλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM