Σία Κοσιώνη: «Είναι κάτι που αντιμετωπίζεται» - Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η δημοσιογράφος

Σία Κοσιώνη: «Είναι κάτι που αντιμετωπίζεται» - Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η δημοσιογράφος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Σία Κοσιώνη / NDP
0

Σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, νοσηλεύεται με πνευμονία από την Πέμπτη, η Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη δεν κατάφερε να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Πέμπτη, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και δυσκολία στην αναπνοή, παρά το γεγονός ότι είχε μεταβεί κανονικά στον τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι η γνωστή δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σε κοντινό ιδιωτικό νοσοκομείο. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο.

Λόγω της κατάστασής της, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται να λάβει εξιτήριο και μέχρι τότε αναρρώνει.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, ο στενός συνεργάτης της, Γιώργος Λεμπέσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, σημειώνοντας αρχικά πως «έχω μιλήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη από την πρώτη στιγμή για να δω πώς είναι. Είναι σε μια κατάσταση σταθερή, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος».

«Είναι σε μια συνθήκη ξεκούρασης και ανάρρωσης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο. Είναι δυνατή, είναι σταθερή και είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και σύντομα θα είναι πάλι στις επάλξεις. Την προηγούμενη Τετάρτη ήμασταν μαζί στο γραφείο της και ήταν λίγο κουρασμένη, αλλά επειδή είναι πολύ δυναμική, πάντα κρύβει οποιαδήποτε κούραση έχει», συνέχισε.

«Την επόμενη ημέρα έμαθα ότι θα μείνει σπίτι και δεν θα βγει στο δελτίο γιατί είχε αυτή τη γρίπη και από εκεί και μετά υπήρξε μια επιδείνωση. Οι δικοί της άνθρωποι είναι δίπλα της. Ο σύζυγός της είναι στο πλευρό της συνεχώς. Η ψυχραιμία και η διακριτικότητα είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχει και ένα μικρό παιδί που πηγαίνει σχολείο και ακούει και μαθαίνει. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι να ευχηθούμε καλή ανάρρωση», κατέληξε.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM