«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς

«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς Facebook Twitter
0

Η πολυαγαπημένη σειρά «Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει με καινούργια επεισόδια και σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα.

17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, το «Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Το «Σ 'αγαπώ-Μ' αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα») και κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς.

 

Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών. Το «Σ 'αγαπώ-Μ' αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού".

Το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, τη σκηνογραφία ο Γιώργος Γεωργίου, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ντίνος Μαχαίρας και την επιμέλεια παραγωγής η Digital Minds.

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν μέσα από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube με το ««Σ 'αγαπώ – Μ' αγαπάς» να εγκλιματίζεται στην ψηφιακή εποχή...!

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM
Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

TV & Media / Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

Η ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία του Γεράσιμου Μιχελή που πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Όσα είχε μοιραστεί στα social media ο αγαπημένος «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης
LIFO NEWSROOM