«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead

«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
1
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter

Οι σεναριογράφοι του Walking Dead δύσκολα αποκαλύπτουν τα μελλούμενα, αλλά πρόσφατα ένας από αυτούς, ο Robert Kirkman, μίλησε για τον επόμενο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.


Όποιος έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα (spoiler alert!) ξέρει ότι ένα μέρος της ομάδας βρίσκεται παγιδευμένο μέσα σε ένα βαγόνι τρένου μέσα στο Terminus, στον οικισμό όπου πιθανόν να υπάρχει κανιβαλισμός. Λοιπόν, τι να περιμένουμε για το επόμενο επεισόδιο; «Συμβαίνουν πολλά μέσα στο Terminus», λέει ο Kirkman. «Στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν θα δοθούν πολλές απαντήσεις σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στο Terminus, τι κάνουν, γιατί το κάνουν, τι τρέχει μ' αυτούς. Και μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα ξέρουμε περισσότερα γι' αυτούς και γιατί είναι τόσο σημαντικοί.»

Επίσης μαθαίνουμε ότι η ομάδα δε θα μείνει για πολύ παγιδευμένη στο βαγόνι. «Οπωσδήποτε βγαίνουν από το βαγόνι. Δεν περνάνε μια σεζόν μέσα σε ένα βαγόνι. Καταφέρνουν να βγουν μέσω δημιουργικότητας και πρωτότυπης σκέψης.

Και για το απώτερο μέλλον;

«Ακόμη κάνω το κόμικ, και σχεδιάζω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα. Το υλικό που κάνω τώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την σεζόν 10, 11 ή 12, ανάλογα με το πώς θα προσαρμόσουμε τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι τη σεζόν 15. Φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι θα κρατήσουμε τόσο, αλλά αν η σειρά παραμείνει πετυχημένη, υπάρχει υλικό... Αλλά τελικά, προσεύχομαι και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι την έβδομη σεζόν.»

Και αν αναρωτιόσαστε γιατί ο Kirkman αποφάσισε να πει τόσα ασυνήθιστα πολλά για το μέλλον του Walking Dead, η απάντηση είναι ότι βρίσκεται σε διαδικασία προώθησης του νέου του κόμικ που λέγεται 'Outcast' με θέμα – μαντέψτε! Τα Ζόμπι. Δείτε εικόνες από το Outcast παρακάτω:

«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια