«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead

«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
1
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter

Οι σεναριογράφοι του Walking Dead δύσκολα αποκαλύπτουν τα μελλούμενα, αλλά πρόσφατα ένας από αυτούς, ο Robert Kirkman, μίλησε για τον επόμενο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.


Όποιος έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα (spoiler alert!) ξέρει ότι ένα μέρος της ομάδας βρίσκεται παγιδευμένο μέσα σε ένα βαγόνι τρένου μέσα στο Terminus, στον οικισμό όπου πιθανόν να υπάρχει κανιβαλισμός. Λοιπόν, τι να περιμένουμε για το επόμενο επεισόδιο; «Συμβαίνουν πολλά μέσα στο Terminus», λέει ο Kirkman. «Στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν θα δοθούν πολλές απαντήσεις σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στο Terminus, τι κάνουν, γιατί το κάνουν, τι τρέχει μ' αυτούς. Και μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα ξέρουμε περισσότερα γι' αυτούς και γιατί είναι τόσο σημαντικοί.»

Επίσης μαθαίνουμε ότι η ομάδα δε θα μείνει για πολύ παγιδευμένη στο βαγόνι. «Οπωσδήποτε βγαίνουν από το βαγόνι. Δεν περνάνε μια σεζόν μέσα σε ένα βαγόνι. Καταφέρνουν να βγουν μέσω δημιουργικότητας και πρωτότυπης σκέψης.

Και για το απώτερο μέλλον;

«Ακόμη κάνω το κόμικ, και σχεδιάζω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα. Το υλικό που κάνω τώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την σεζόν 10, 11 ή 12, ανάλογα με το πώς θα προσαρμόσουμε τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι τη σεζόν 15. Φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι θα κρατήσουμε τόσο, αλλά αν η σειρά παραμείνει πετυχημένη, υπάρχει υλικό... Αλλά τελικά, προσεύχομαι και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι την έβδομη σεζόν.»

Και αν αναρωτιόσαστε γιατί ο Kirkman αποφάσισε να πει τόσα ασυνήθιστα πολλά για το μέλλον του Walking Dead, η απάντηση είναι ότι βρίσκεται σε διαδικασία προώθησης του νέου του κόμικ που λέγεται 'Outcast' με θέμα – μαντέψτε! Τα Ζόμπι. Δείτε εικόνες από το Outcast παρακάτω:

«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
«Πολλές απαντήσεις» στο Walking Dead Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

TV & Media / Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

Στην τρίτη σεζόν του Euphoria, η Κάσι της Σίντνεϊ Σουίνι ξεκινά λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον γάμο της με τον Νέιτ. Δημιουργοί που εργάζονται πραγματικά στην πλατφόρμα κατηγορούν τώρα τη σειρά του HBO ότι παρουσιάζει την εργασία στο σεξ σαν καρικατούρα, αναπαράγοντας στερεότυπα που οι ίδιες προσπαθούν εδώ και χρόνια να πολεμήσουν.
THE LIFO TEAM
Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

TV & Media / Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Το Adolescence ήταν ο μεγάλος νικητής των BAFTA TV Awards, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία και σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία τελετή. Ο Στίβεν Γκράχαμ τιμήθηκε με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ ο 16χρονος Όουεν Κούπερ έγινε ο νεότερος νικητής στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια