Παρέμβαση αντιπροέδρου του ΕΣΡ: Απαράδεκτη απόφαση αυτοδικίας της Digea οι απειλές περί «μαύρου» στο Mega

Παρέμβαση αντιπροέδρου του ΕΣΡ: Απαράδεκτη απόφαση αυτοδικίας της Digea οι απειλές περί «μαύρου» στο Mega Facebook Twitter
1

Θέση στη διαμάχη Mega - Digea και τις απειλές του ψηφιακού παρόχου για διακοπή του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού λόγω χρεών, πήρε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης διά στόματος του αντιπροέδρου του.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Ροδόλφος Μορώνης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Digea έχει (με διαδικασίες που δεν είναι αδιαμφισβήτητες) αναλάβει τη διαχείριση του φάσματος που διατίθενται για τις εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το γεγονός αυτό, δεν της δίνει το δικαίωμα να αποφασίζει το ποιος σταθμός μεταφέρεται και ποιος όχι και υπό ποιες συνθήκες. Οι αυτοδικίες όποιας μορφής, είναι απαράδεκτες σε ένα ευνομούμενο κράτος».

Ερωτηθείς ο κ. Μορώνης για περιπτώσεις που η Digea «κατέβασε» το σήμα περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών επειδή δεν κατέβαλαν το ενοίκιο για τις συχνότητες, σημείωσε ότι το ΕΣΡ δεν έχει τέτοιου είδους καταγγελίες. «Δεν είναι στη γνώση μας αυτή η πρακτική», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ σημειώνοντας ότι η περίπτωση του Mega είναι η πρώτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ