«Όχι» και από το Ποτάμι στην υποψηφιότητα Πολύδωρα για το ΕΣΡ

«Όχι» και από το Ποτάμι στην υποψηφιότητα Πολύδωρα για το ΕΣΡ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Αρνητικά τοποθετήθηκε το Ποτάμι στην ψήφιση του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ, απορρίπτοντας έτσι τη σχετική πρόταση της κυβέρνησης.


Συγκεκριμένα, το κόμμα αναφέρει στην ανακοίνωσή τους πως «To Ποτάμι δεν παίζει με τους θεσμούς και δεν πρόκειται να συναινέσει στον ευτελισμό των ανεξάρτητων αρχών. Δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο του ΕΣΡ ένα πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας... Δεν πρόκειται να γίνει συνεργός στον κατήφορο που ακολουθεί η κυβέρνηση».


Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα είχε απορρίψει και η Νέα Δημοκρατία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΥΕΛ

TV & Media / Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας μικρός κινηματογράφος στο Halstead του Έσεξ, σύμφωνα με τον οποίο ο ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωσή του με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps»
THE LIFO TEAM