O ραδιοσταθμός “Στο Κόκκινο” μηνύει τον Άδωνι

O ραδιοσταθμός “Στο Κόκκινο” μηνύει τον Άδωνι Facebook Twitter
3

 

Στη δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» κατά του Α. Γεωργιάδη, για τις δηλώσεις του τελευταίου ότι ο σταθμός στηρίζει τις φαρμακοβιομηχανίες επειδή του δίνουν διαφημίσεις.

Σε ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού αναφέρεται: «Μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη στα ΜΜΕ η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΝΑΖΑΡΕΤ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΟΥΕΛ

TV & Media / Ρόμπερτ Πάουελ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του 81χρονου σήμερα «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ένας μικρός κινηματογράφος στο Halstead του Έσεξ, σύμφωνα με τον οποίο ο ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωσή του με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps»
THE LIFO TEAM