Μποσταντζόγλου: «Πήγα με κλωτσιές και μπουνιές» στο σπίτι αυτόν που παρενόχλησε σεξουαλικά την Δήμητρα Παπαδήμα

Μποσταντζόγλου: «Πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι» αυτόν που παρενόχλησε σεξουαλικά την Δήμητρα Παπαδήμα Facebook Twitter
Πηγή: Facebook.
0

Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως η σύντροφός του παρενοχλήθηκε σεξουαλικά.

«Τέτοιο ξεφτυλίκι δεν το περίμενα, και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε, κάτι ακούγαμε» είπε ο κ. Μποσταντζόγλου στην κάμερα του ΜΕGA αναφερόμενος στις καταγγελίες των τελευταίων μηνών που προκάλεσαν «τριγμούς» τον χώρο του θεάτρου.

Παράλληλα, μετά από σχετική ερώτηση μίλησε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει καταγγείλει ότι βίωσε η σύντροφός του, Δήμητρα Παπαδήμα. 

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και [ήταν ταραγμένη]. Τη ρωτούσα τι συνέβη και δε μου έλεγε» είπε.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει «σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας». 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ