Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις

Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
3

Με το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων να μονοπωλεί την επικαιρότητα εδώ και μήνες, η διαφήμιση αυτή φαντάζει πολύ κακή ιδέα και σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη πως αμέσως συγκέντρωσε αντιδράσεις.

Ο οίκος πολυτελών υποδημάτων Jimmy Choo κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο "Shimmer in the Dark" και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevigne.

H Delevigne περπατά μόνη της τη νύχτα στη Νέα Υόρκη και διάφοροι άντρες τη σχολιάζουν, την κοιτάνε επίμονα,  οδηγοί κορνάρουν ή της σφυρίζουν.

Αν και φορά ένα μικροσκοπικό κατακόκκινο φόρεμα, το σενάριο θέλει να υποδείξει πως όλη αυτή η «φασαρία» προκαλείται από τα flashy μποτάκια της.

Για πολλούς, τα σχόλια τύπου "Nice shoes, lady" μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας, αλλά η διαφήμιση κυκλοφόρησε σε μια εποχή όπου πολλές γυναίκες - συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Delevingne - έχουν μιλήσει ενάντια σε διάφορες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τις αντιδράσεις στο Twitter, η διαφήμιση προβάλλει πραγματικές καταστάσεις που δεν πρέπει να γοητεύουν καμία γυναίκα και συνήθως ενοχλούν ή ακόμη και τρομάζουν.

Για την ώρα οι αντιδράσεις περιορίζονται στα social media και μερικά δημοσιεύματα και ο οίκος δεν έχει απαντήσει σε σχόλια.

 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Νόμιζα πως το να σφυρίζεις κ να κοιτάς επίμονα είναι απλά αντιαισθητικο κ αναποτελεσματικό.Η κόρνα είναι ένα θέμα, οδικής ασφάλειας πρωτίστως.Το ότι το μοντέλο πάσχει από νευρική ανορεξία μάλλον δεν είναι σοβαρό ζητημα..
Καλά αν έλεγε κάτι για λάντζα στο Αιγαίο τον Αύγουστο θα ήταν σεξιστικό.Αλλά να πει για τα παπούτσια και να είναι σεξιστικό μάλλον φτάσαμε "στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα"!!!!