Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις

Η διαφήμιση του Jimmy Choo με την Cara Delevigne που προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
3

Με το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων να μονοπωλεί την επικαιρότητα εδώ και μήνες, η διαφήμιση αυτή φαντάζει πολύ κακή ιδέα και σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη πως αμέσως συγκέντρωσε αντιδράσεις.

Ο οίκος πολυτελών υποδημάτων Jimmy Choo κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο "Shimmer in the Dark" και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevigne.

H Delevigne περπατά μόνη της τη νύχτα στη Νέα Υόρκη και διάφοροι άντρες τη σχολιάζουν, την κοιτάνε επίμονα,  οδηγοί κορνάρουν ή της σφυρίζουν.

Αν και φορά ένα μικροσκοπικό κατακόκκινο φόρεμα, το σενάριο θέλει να υποδείξει πως όλη αυτή η «φασαρία» προκαλείται από τα flashy μποτάκια της.

Για πολλούς, τα σχόλια τύπου "Nice shoes, lady" μπορεί να είναι ήσσονος σημασίας, αλλά η διαφήμιση κυκλοφόρησε σε μια εποχή όπου πολλές γυναίκες - συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Delevingne - έχουν μιλήσει ενάντια σε διάφορες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με τις αντιδράσεις στο Twitter, η διαφήμιση προβάλλει πραγματικές καταστάσεις που δεν πρέπει να γοητεύουν καμία γυναίκα και συνήθως ενοχλούν ή ακόμη και τρομάζουν.

Για την ώρα οι αντιδράσεις περιορίζονται στα social media και μερικά δημοσιεύματα και ο οίκος δεν έχει απαντήσει σε σχόλια.

 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT

σχόλια

3 σχόλια
Νόμιζα πως το να σφυρίζεις κ να κοιτάς επίμονα είναι απλά αντιαισθητικο κ αναποτελεσματικό.Η κόρνα είναι ένα θέμα, οδικής ασφάλειας πρωτίστως.Το ότι το μοντέλο πάσχει από νευρική ανορεξία μάλλον δεν είναι σοβαρό ζητημα..
Καλά αν έλεγε κάτι για λάντζα στο Αιγαίο τον Αύγουστο θα ήταν σεξιστικό.Αλλά να πει για τα παπούτσια και να είναι σεξιστικό μάλλον φτάσαμε "στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα"!!!!