Χρυσές Σφαίρες 2026: Η Νίκι Γκλέιζερ επιστρέφει στην παρουσίαση

Χρυσές Σφαίρες 2026: Επιστρέφει η παρουσιάστρια Νίκι Γκλέιζερ μετά τη μεγάλη επιτυχία της φετινής τελετής Facebook Twitter
Η Νίκι Γκλέιζερ καταφθάνει στις Χρυσές Σφαίρες το 2025 / Φωτ: EPA, αρχείου
0

Η Αμερικανίδα κωμικός και ηθοποιός Νίκι Γκλέιζερ θα παρουσιάσει και πάλι τις Χρυσές Σφαίρες το 2026, αφού απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την επίδοσή της στην περυσινή τελετή.

Η Dick Clark Productions, η εταιρεία παραγωγής της τελετής απονομής των βραβείων, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Γκλέιζερ θα επιστρέψει για τις 83ες Σφαίρες που έχουν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η Γκλέιζερ, η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε τα βραβεία μόνη της, καθοδήγησε με επιτυχία μια τελετή που η ίδια χαρακτήρισε «τη μεγαλύτερη βραδιά του Ozempic».

«Η φιλοξενία των Χρυσών Σφαιρών φέτος ήταν αναμφίβολα η πιο διασκεδαστική εμπειρία που είχα ποτέ στην καριέρα μου», έγραψε η Γκλέιζερ σε δήλωσή της, στην οποία έκανε αστειευόμενη και μία αναφορά στη σειρά «White Lotus».

«Ανυπομονώ να το ξανακάνω, και αυτή τη φορά μπροστά στην ομάδα του ''White Lotus'' που επιτέλους θα αναγνωρίσει το ταλέντο μου και θα μου δώσει ρόλο στην τέταρτη σεζόν ως Σκανδιναβή δασκάλα πιλάτες με σκοτεινό παρελθόν».

Το 2025, οι Χρυσές Σφαίρες, στις οποίες τιμήθηκαν ταινίες όπως «The Brutalist» και «Emilia Pérez» συγκέντρωσαν 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τη Nielsen, σημειώνοντας πτώση 2% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

«Η Νίκι Γκλέιζερ έφερε μια αναζωογονητική σπίθα και ένα ατρόμητο πνεύμα στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών φέτος», δήλωσε η πρόεδρος των Σφαιρών, Χέλεν Χέινι. «Το έντονο χιούμορ της και η τολμηρή παρουσία της έδωσαν τον τόνο για μια αξέχαστη βραδιά, κάνοντας την τελετή να μοιάζει ζωντανή και κυρίως διασκεδαστική».

Με πληροφορίες από The Associated Press

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM