Γκάφα στις ειδήσεις του BBC - Μια γυμνή γυναίκα εμφανίστηκε στα μόνιτορ

Γκάφα στις ειδήσεις του BBC - Μια γυμνή γυναίκα εμφανίστηκε στα μόνιτορ Facebook Twitter
1

Συμβαίνουν και στις καλύτερες δημοσιογραφικές οικογένειες, όπως αυτή του BBC που στο δελτίο ειδήσεων των 10, τη Δευτέρα, έδειξε και γυμνά γυναικεία στήθη στο φόντο της οθόνης.

Ένας υπάλληλος που φορούσε ακουστικά και ήταν "απλωμένος" στην καρέκλα του φαίνεται να παρακολουθεί μια ερωτική περίπτυξη στην οθόνη του υπολογιστή του. Οι λίγο περισσότερο παρατηρητικοί τηλεθεατές είδαν μια γυναίκα να γδύνεται  μπροστά σε έναν γυμνό άνδρα. Την ώρα εκείνη η παρουσιάστρια μιλούσε για τη νίκη της ομάδας κρίκετ της Αγγλίας στη Νότια Αφρική.

Πολλοί θεατές απεφάνθησαν ότι ο υπάλληλος έβλεπε ακατάλληλη ταινία, κάποιοι άλλοι ότι απλώς ήταν μια πιο τολμηρή σκηνή από κάποιο σίριαλ.

Το στιγμιότυπο πάντως έγινε viral και σχολιάστηκε εκτενώς στα social media ενώ το  BBC ανακοίνωσε ότι ερευνά το περιστατικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια