Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων υπήρξαν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι, ενώ έδωσαν το πρώτο φιλί, το 1995, για τις ανάγκες των Friends. 

 

Το μυστικό αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο Friends: The Reunion, που προβάλλεται σήμερα στο HBO Max και φαίνεται πως οι χαρακτήρες της σειράς, Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν, χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά από τις κάμερες.

 

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», είπε η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο.

 

Το παθιασμένο φιλί στο καφέ Central Perk στο επεισόδιο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004 με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν.

 

 

Οι δυο ηθοποιοί είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

 

«Ήμασταν και οι δύο πολύ "τσιμπημένοι"», σημείωσε ο Ντέιβιντ Σουίμερ λέγοντας ότι ωστόσο επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

 

«Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ. Πώς δεν είχατε καταλάβει όλοι ότι ήμασταν "τσιμπημένοι";», ρώτησε τους Ματ Λεμπλάνκ, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου.

 

 

«Φυσικά και το ξέραμε! Πόσο υπέροχο είναι, όμως, που δεν κάνατε τίποτα τελικά! Γιατί εάν μπαίνατε σε σχέση και δεν πετύχαινε, σήμερα δεν θα το αναπολούσατε σαν κάτι τόσο όμορφο και σημαντικό», απάντησαν οι συμπρωταγωνιστές τους.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters