Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε, σήμερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η συνέντευξη Τύπου για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision, στο Τελ Αβίβ, με το τραγούδι Better Love της Κατερίνας Ντούσκα.

 

«Είμαστε φοβερή ομάδα, με ήθος, κοινό όραμα και ταυτότητα, δουλεύουμε σκληρά και με άποψη», είπε η Κατερίνα Ντούσκα, ευχαριστώντας την ομάδα εργασίας που την εμπιστεύτηκε και την εταιρεία της για τη στήριξη που της παρέχει.

 

Η μουσικός, αναφέρθηκε στην ομάδα με την οποία δημιούργησαν το τραγούδι «Better Love», σχολιάζοντας ότι «αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη» πως όλοι θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.

 

Η συζήτηση την οποία συντόνισε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Παναγιώτης Τσολιάς, ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ Γιάννη Δρόσου.

 

Στην ομιλία του, το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τη Eurovision Δημήτρης Παπαδημητρίου, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός είναι μία διεθνής γιορτή μουσικής με τεράστια δύναμη, «η οποία πρέπει να στραφεί υπέρ μας» και πρόσθεσε ότι θα πρέπει «η συμμετοχή μας να έχει αξία και να είναι ευπρεπής».

 

Κλείνοντας ο κ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι η Eurovision είναι μία σημαντική πρόκληση τόσο για τη δημόσια τηλεόραση, όσο και για την ίδια την μουσικό.

 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS ΕΜΙ Μαργαρίτα Μάτσα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η επιλογή της Κατερίνας και ότι στόχος όλων είναι «να ξαναμπεί η Ελλάδα στο παιχνίδι».

 

Η κα Μάτσα χαρακτήρισε την Κατερίνα Ντούσκα niche καλλιτέχνιδα, χαρακτηρίζοντάς την εντυπωσιακή τόσο στα αγγλόφωνα όσο και στα τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Η ίδια προέβλεψε ότι η Κατερίνα θα εκπλήξει στο μέλλον και τόνισε πως η συμμετοχή της είναι μια «μεγάλη ευκαιρία για εκείνη να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό».

 

Στην εξαιρετική εντύπωση που έχει δημιουργήσει η φωνή και το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα στο κοινό αναφέρθηκε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου και υπογράμμισε ότι «αυτή τη φορά πηγαίνουμε δυναμικά με πολύ κέφι και όρεξη».

 

Για το τραγούδι μίλησαν επίσης, ο συνδημιουργός Leon of Athens (Τίμος Βερέμης), καθώς και η Έφη Γούση σκηνοθέτις του video clip και υπεύθυνη για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής.

 

Ακούστε το Better Love με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.