Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια του Ισραήλ σχολίασε πρώτη φορά το χασμουρητό της Σάττι

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια του Ισραήλ απάντησε για το χασμουρητό της Σάττι Facebook Twitter
Η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη τύπου της Eurovision / EPA
0

Για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι και τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, μίλησε η τραγουδίστρια του Ισραήλ Εντέν Γκολάν.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά τη Eurovision 2024 η Εντέν Γκολάν σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, μίλησε για την εμπειρία της ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από αρκετές χώρες ως εκπρόσωπος του Ισραήλ, λόγου του πολέμου στη Γάζα. Μάλιστα το αν έπρεπε να επιτραπεί ή όχι η συμμετοχή του Ισραήλ στη διοργάνωση, ήταν το ζήτημα που επισκίασε τον φετινό διαγωνισμό.

«Σίγουρα δεν μπορούσα να ακούσω τον εαυτό μου. Άκουγα μόνο τις αποδοκιμασίες. Έπρεπε να τραγουδήσω μηχανικά, σαν αυτόματος πιλότος. Αυτό μου άναψε μια φλόγα μέσα μου. Ένιωσα σαν να είχα ένα θηρίο μέσα μου. Θα το ξανάκανα και θα δεχόμουν αποδοκιμασίες εκατομμύρια φορές αν χρειαζόταν. Νομίζω ότι τρέλανα κάποιους που δεν κατάφεραν να με επηρεάσουν με τις αποδοκιμασίες», ανέφερε αρχικά η Εντέν Γκολάν.

«Καλή τύχη. Μακάρι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά τους. Προσεύχομαι. Προσεύχομαι γι’ αυτούς. Προσεύχομαι να έχουν μια καλή ζωή και να είναι ευτυχισμένοι», ήταν η απάντηση της στην ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με την κίνηση της Μαρίνας Σάττι αλλά και του Bambie Thug από την Ιρλανδία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον Β' ημιτελικό της φετινής Eurovision, οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό, παραβρέθηκαν μαζί για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Την ώρα που μιλούσε η Εντέν Γκολάν, η Μαρίνα Σάττι γύρισε την πλάτη της και άρχισε να προσποιείται πως χασμουριέται, δηλώντας με αυτόν τον τρόπο την αποδοκιμασία της και χαμογελώντας με νόημα προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM