Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα!

Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter
3
Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter

Όπως γράψαμε νωρίτερα, το Charlie Hebdo θα εκδοθεί την επόμενη Τετάρτη. Ο Πατρίκ Πεγιού, που διατηρεί στήλη στην εφημερίδα, είχε δηλώσει: "Θα συνεχίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι σύμφωνοι", προσθέτοντας ότι η συντακτική ομάδα θα κάνει σύσκεψη πολύ σύντομα.

Τώρα όμως έγινε γνωστό, πως χάρη στα media της Γαλλίας, το περιοδικό που είχε τιράζ περίπου 45.000 τεύχη, θα εκδοθεί -δυνατότερο από ποτέ- σε ένα εκατομμύρια τεύχη. 

Με μια κοινή δήλωσή τους, τρεις μιντιακοί κολοσσοί, το Radio France, η Le Monde και η France Televisions ανακοίνωσαν πως θα βοηθήσουν το περιοδικό:

Το επόμενο Charlie Hebdo, θα τυπωθεί σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα! Facebook Twitter

"Όντας αντιμέτωποι με την φρίκη και τον τρόμο ανακοινώνουμε πως σκοπεύουμε να προσφέρουμε στο Charlie Hebdo και την ομάδα του, όσο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και υλικές υποδομές χρειαστεί, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση της κυκλοφορίας του περιοδικού. 

Οι τρεις μιντιακοί οργανισμοί προσκαλούν όλα τα γαλλικά μίντια να ενωθούν μαζί μας σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε τις αξίες της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας της σκέψης - πράγματα που είναι τα θεμέλια της δημοκρατίας."

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το Digital Innovation Press Fund, που έχει την υποστήριξη της Google, χαρίζει €250,000 στο Charlie Hebdo.

"Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνά απ' το χέρι μας", τονίζει ο Πατρίκ Πεγιού. "Η ηλιθιότητα δεν θα νικήσει."

"but we will do it anyway because stupidity will not win."

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM
Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια