Ο Κιτ Χάρινγκτον δίνοντας συνέντευξη στο TIME για το «Gunpowder», όπου κάνει ο ίδιος παραγωγή, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones», χωρίς όμως να αποκαλύψει πολλά.

 

«Τώρα είμαι στο Γιορκ. Θα επιστρέψω στο Μπέλφαστ, όπου γυρίζονται τα επεισόδια κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Είναι πολλά - ο κύκλος είναι απλά μεγαλύτερος απ' όσο ήταν ποτέ! Πλησιάζουμε στο τέλος. Είναι πολύ συναισθηματικό», είπε ο σταρ.

 

«Δεν ξέρω πως θα νιώθω κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο όταν όλα θα έχουν τελειώσει. Είναι μια πολύ ξαφνική αλλαγή, υποθέτω, αλλά νιώθω ότι γίνεται την πιο σωστή στιγμή», αναφέρει ο «Τζον Σνόου».

 

Η Σόφι Τέρνερ με τη σειρά της, σε δήλωσή της για το τέλος της σειράς αναφέρει ότι η συγκίνηση είναι διάχυτη.

 

«Κάναμε πρόβα τους διαλόγους πριν λίγο καιρό και στο τέλος είχαμε λυγίσει όλοι, χειροκροτούσαμε και κλαίγαμε. Ήμασταν όλοι εκεί, όλοι όσοι εμφανίζονταν στο επεισόδιο. Ήταν απίστευτο. Κλείσαμε τα blinds και απομονωθήκαμε από τον υπόλοιπο κόσμο και περάσαμε έξι ώρες σ' αυτό το δωμάτιο διαβάζοντάς το, γελούσαμε και κλαίγαμε. Μετά σκεφτήκαμε πως έχουμε ακόμα οκτώ μήνες γυρισμάτων, έχουμε ακόμα λίγο χρόνο».