Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς στην ΕΡΤ - Το κόστος της εκπομπής τους

Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς στην ΕΡΤ - Το κόστος της εκπομπής τους Facebook Twitter
Κοτταρίδης και Πιτταράς θα είναι οι νέοι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ - Giannis Pittaras/Facebook
0

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς θα είναι οι παρουσιαστές της νέας πρωινής εκπομπής που θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ από τον ερχόμενο Ιανουάριο.


«Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ που γνωστοποιεί πως στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιάννης Καφάτος και πως το κόστος του κάθε επεισοδίου θα είναι 1.990 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ

 

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί. Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους.

Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρχισυντάκτης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερ, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.

Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1.990 ευρώ, δηλαδή χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος (ημερήσιου κόστους 2.100 ευρώ), και η απόφαση προβλέπει τη μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM