Και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα λογοδοτήσει ο Λιάγκας - Εξελίξεις μετά την παρέμβαση ΕΣΡ

Και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα λογοδοτήσει ο Λιάγκας - Εξελίξεις μετά την παρέμβαση ΕΣΡ Facebook Twitter
6

Μετά την παρέμβαση του ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΪ και τα σχόλια για την σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτρια του ΑΠΘ, ο παρουσιαστής θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών.

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

Ανάμεσα στις ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα την περασμένη Πέμπτη, όταν σύσσωμο το πάνελ διακωμώδησε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και το θέμα έφτασε μέχρι το ΕΣΡ, που θα ασχοληθεί με την υπόθεση. 

Μετά την απολογία των δικηγόρων και των εκπροσώπων του καναλιού, θα γίνει, με συνοπτικές διαδικασίες, η συνεδρίαση των μελών του ΕΣΡ, έτσι ώστε να πάρουν απόφαση για τα όσα έλαβαν χώρα.

Για τα σχόλια στην εκπομπή έκανε καταγγελία το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» καθώς και, μεμονωμένα, δεκάδες πολίτες.

TV & Media
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια