ΕΣΡ: Πρόστιμο 40.000€ στο Kontra Channel

ΕΣΡ: Πρόστιμο 40.000€ στο Kontra Channel Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο Kontra Channel.

Το σκεπτικό της Αρχής βασίζεται στηρίχτηκε στο ζήτημα αλλοίωσης του τηλεοπτικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, όπως διαπίστωσε το ΕΣΡ, το 80% του προγράμματος του καναλιού είναι τηλεπωλήσεις, γεγονός που οδήγησε το Συμβούλιο στην επιβολή του προστίμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έρευνα του ΕΣΡ για το ζήτημα της ροής τηλεπωλήσεων θα συνεχιστεί και για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM