Συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα - Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of Love

Συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα - Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of Love Facebook Twitter
0

Στη Στύψη της Λέσβου έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του Power of Love που σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του την περασμένη Παρασκευή.

Συγγενείς και φίλοι του 28χρονου, ανάμεσά τους και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία είχαν γίνει ζευγάρι στο ριάλιτι Power of Love, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου για να πουν τον τελευταίο αντίο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Στέλλα έφτασε στη Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε τη νεκροφόρα με το φέρετρο του Πάνου.

Επιθυμία της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Ανάμεσα στα στεφάνια ήταν και εκείνο της οικογένειας της Στέλλας.

Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης πολλοί από τους συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα από το Power Of Love, ανάμεσά τους οι Παναγιώτης Θεόφιλος, Αλέξανδρος Νατσάκος, Αθηνά Χρυσαντίδου, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κάββαλος.

 

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να "μαζέψει" τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα», δήλωσε ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, λίγο πριν την κηδεία.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ