Στη Μυτιλήνη σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα - Τι ζήτησε η μητέρα του

Στη Μυτιλήνη σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα - Τι ζήτησε η μητέρα του Facebook Twitter
1

Στην Μυτιλήνη θα γίνει σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του περσινού νικητή στο ριάλιτι Power of Love, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του την περασμένη Παρασκευή. 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του 28χρονου ταξίδεψαν και κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι καθώς και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η φίλη τους Αθηνά Χρυσαντίδου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του, η τελευταία επιθυμία του Πάνου Ζάρλα ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να συγκεντρωθούν για την βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Την σχετική ανάρτηση έκανε η μητέρα του στο Facebook.

Σχετικά με την απόφαση της οικογένειας να γίνει η κηδεία στην Μυτιλήνη, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα εξήγησε: «Εγώ μένω στην Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. [...] Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ, επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ό,τι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε». 

Μιλώντας στο Star, σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία πως ο 28χρονος δεν φορούσε κράνος, απάντησε: «Κράνος γνωρίζω ότι είχε. Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε φόραγε κράνος είτε όχι δε θα τον έσωζε».

Ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Συγγρού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει στις διαχωριστικές μπάρες και ο ίδιος να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια