Στο Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικός - 19χρονη κατήγγειλε ότι την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε

Στο Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικός μετά από καταγγελία 18χρονης ότι την απειλούσε και την εξέδιδε Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αστυνομικός, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, εξετάζεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 19χρονης, ότι την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε.

Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από πολίτες λέγοντας ότι δραπέτευσε από το σημείο, που την κρατούσε ο αστυνομικός, ο οποίος την απειλούσε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η υπηρεσία προσήγαγε τον αστυνομικό μετά από υπόδειξη της 18χρονης, ο οποίος αυτή την ώρα ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη παραπεμφθεί στα Πειθαρχικά Συμβούλια με το ερώτημα της απόλυσης, για άλλη υπόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM