Νοσοκομείο Γεννηματάς: Γιος ασθενούς εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης - Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί

Νοσοκομείο Γεννηματάς: Γιος ασθενούς εισέβαλε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Ένας 40χρονος άνδρας εισέβαλε στο κτίριο τρία της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νωρίτερα σήμερα προκαλώντας σοβαρή αναστάτωση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο άνδρας, που πρόκειται για γιο ασθενούς, πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου και ανέβηκε στον πρώτο όροφο που είναι τα γραφεία των γιατρών έχοντας μαζί του ένα μεγάλο στιλέτο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Στη συνέχεια, αφού πήγε στο γραφείο των γιατρών, τους έβγαλε έξω από το χώρο και κλείστηκε μέσα απειλώντας ότι θα μαχαιρωθεί και θα αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και μετά από διαπραγμάτευση 40 και πλέον λεπτών κατάφεραν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και να παραδοθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το περιστατικό συνέβη με αφορμή τη μεταχείρισης των γιατρών προς τον ασθενή πατέρα του δράστη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM