Γραμματικό: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες για μαζική δηλητηρίαση στην κατασκήνωση

Γραμματικό: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες για μαζική δηλητηρίαση στην κατασκήνωση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από κατασκήνωση / EUROKINISSI
0

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε για τις καταγγελίες μαζικής δηλητηρίασης παιδιών σε κατασκήνωση στο Γραμματικό.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγα εικοσιτετράωρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πάνω από 100 παιδιά, τα οποία έφυγαν από την κατασκήνωση με συμπτώματα δηλητηρίασης. Για τους λόγους αυτούς, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί εάν διαπράχθησαν αδικήματα σωματικών βλαβών από αμέλεια ή της δηλητηρίασης τροφίμων που προορίζονται για χρήση από το κοινό από αμέλεια κατά συρροή.

Από τη μεριά τους ωστόσο, οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης διαψεύδουν ότι υπήρξε δηλητηρίαση και κάνουν λόγο για ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Ελλάδα / Θεσσαλία: Χιλιάδες στρέμματα «εξαφανίστηκαν» σε Τρίκαλα και Λάρισα εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού

Οι ιδιοκτήτες των χωραφιών αναφέρουν την απουσία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και πάρα πολλές εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel
LIFO NEWSROOM