Υβόννη Μαλτέζου: Παραιτείται από την Ακαδημία Κινηματογράφου- Ο λόγος

Υβόννη Μαλτέζου: Παραιτείται από την Ακαδημία Κινηματογράφου- Ο λόγος Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου κοινοποίησε μέσω facebook την απόφασή της να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υβόννης Μαλτέζου είναι ότι ο εκλιπών σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Λάκης Παπαστάθης δεν συμπεριλήφθηκε στην ενότητα In memoriam της φετινής Τελετής των Βραβείων ΙΡΙΣ.

Στην ανακοίνωση, που ανάρτησε ο γιος της Υβόννης Μαλτέζου στο facebook εκ μέρους της μητέρας του, η ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Η έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του Λάκη Παπαστάθη δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να είμαι μέλος της.»

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Υβόννη Μαλτέζου πως «Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, πληροφορήθηκα ότι στην ενότητα In memoriam της φετινής Τελετής των Βραβείων ΙΡΙΣ δεν υπήρξε καμία αναφορά στον εκλιπόντα σύζυγό μου Λάκη Παπαστάθη. Με την παρούσα επιστολή, την οποία θα κοινοποιήσω στα Μέσα Ενημέρωσης, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της Ακαδημίας. Η έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του Λάκη Παπαστάθη δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να είμαι μέλος της.»

Ο Λάκης Παπαστάθης, σημαντικός σκηνοθέτης και σύζυγος της Υβόννης Μαλτέζου πέθανε φέτος στις 8 Μαρτίου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με τρεις μοναδικές στιγμές το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Πολιτισμός / Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με τρεις μοναδικές στιγμές το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Ένα πάρτι με σπουδαία ονόματα στη γειτονιά. Ξένοι σκηνοθέτες σκηνοθετούν Έλληνες ηθοποιούς. Η Στέγη γιορτάζει την έναρξη μιας τρυφερής χρονιάς το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
LIFO NEWSROOM
Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Πολιτισμός / Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας ανοίγει για πρώτη φορά τη Συλλογή «ΑΘΗΝΑ 2004» για μια επετειακή έκθεση

Από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, κοστούμια ερμηνευτών και σκηνικά αντικείμενα της Μόνιμης Συλλογής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
LIFO NEWSROOM
4th Kournos Music Festival 2024

Πολιτισμός / Kournos Music Festival: Ο μοναδικός μουσικός θεσμός στην ακριτική Λήμνο επιστρέφει

Tο φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή το κοινό του νησιού και τους επισκέπτες του με τη λόγια μουσική, επιστρέφει δριμύτερο το φετινό καλοκαίρι με την τέταρτη φιλόδοξη διοργάνωσή του, από 1 έως και 19 Αυγούστου 2024.
LIFO NEWSROOM