Τζον Λένον – Γιόκο Όνο: Στο «φως» αδημοσίευτα πλάνα από τη ζωή τους (Βίντεο)

Τζον Λένον – Γιόκο Όνο: Στο «φως» αδημοσίευτα πλάνα από τη ζωή τους (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Στις 16 Απριλίου με την κυκλοφορία της επανέκδοσης του «John Lennon/Plastic Ono Band-The Ultimate Collection», θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ του «Look at Me» με μοναδικά πλάνα από το σπίτι του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνo, τα οποία βγαίνουν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο κλιπ θα περιλαμβάνει σκηνές από τα γυρίσματα, που είχαν γίνει για δύο μικρού μήκους ταινίες του ζευγαριού με το όνομα «Film No. 5 - Smile» και «Two Virgins». Τα πλάνα, κυκλοφόρησαν σε μία πρώτη φάση σε διπλή οθόνη από το κανάλι John Lennon Estate στο YouTube, προκειμένου να προϊδεάσουν το κοινό και να πάρουν μία γεύση από τη ζωή του διάσημου ζεύγους.

Η Γιόκο Όνο είχε γράψει στον πρόλογο της επανέκδοσης: «Με τα άλμπουμ των Plastic Ono Band, άρεσε και στον Τζον και σ' εμένα η ιδέα αυτής της όντως καθαρής, βασικής, ειλικρινούς πραγματικότητας, που επρόκειτο να δώσουμε στον κόσμο. Επηρεάζαμε άλλους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους κουράγιο, δίνοντας αξιοπρέπεια σε ένα συγκεκριμένο στυλ εύθραυστου και δυνατού, που εκείνη την εποχή δεν ήταν αποδεκτό από την κοινωνία. Ήταν επανάσταση να πει ένας Beatle: "Άκου, είμαι ανθρώπινος, είμαι πραγματικός”. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να το κάνει».

Η διευρυμένη επανέκδοση του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα 50ά του γενέθλια, περιλαμβάνει συνολικά 87 ηχογραφήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακουστεί ξανά, εκ των οποίων οι 14 θα είναι χωρίς καμία επέμβαση του παραγωγού Φιλ Σπέκτορ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ