Τζέικ Γκίλενχαλ: Πώς μετέτρεψε το πρόβλημα όρασής του σε πλεονέκτημα

Τζέικ Γκίλενχαλ: Πώς έκανε το πρόβλημα όρασης του προτέρημα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο Τζέικ Γκίλενχαλ μίλησε για το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει και για τον τρόπο που αυτό τον έχει βοηθήσει στην υποκριτική. 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής Τζέικ Γκίλενχαλ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Hollywood Reporter» μίλησε για το πρόβλημα όρασής του και πως το έχει «εκμεταλλευτεί» στην υποκριτική. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός γεννήθηκε με ένα «τεμπέλικο μάτι» που αποκαταστάθηκε με φυσικό τρόπο ενώ φοράει διορθωτικούς φακούς από τότε που ήταν 6 ετών. 

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν ήξερα ποτέ κάτι διαφορετικό. Όταν δεν μπορώ να δω το πρωί, πριν βάλω τα γυαλιά μου, είναι ένα διάστημα όπου μπορώ να είμαι με τον εαυτό μου». 

Ο Γκίλενχαλ σημείωσε ότι το πρόβλημα όρασής του μερικές φορές βελτιώνει την υποκριτική του δεινότητα. Για παράδειγμα, όταν έπαιζε στην ταινία «Southpaw» του 2015 και η αστυνομία είπε στον χαρακτήρα που υποδυόταν ότι η κινηματογραφική σύζυγός του πέθανε, ο Γκίλενχαλ αφαίρεσε τους φακούς επαφής του για να αναγκάσει τον εαυτό του να ακούσει προσεκτικά. 

Το 2017 ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, είχε αποκαλύψει στην Telegraph ότι στο σχολείο φορώντας μεγάλα γυαλιά είχε προκαλέσει ανεπιθύμητη συμπεριφορά και πειράγματα

«Ήμουν εύκολος στόχος» είπε για τα σχολικά του χρόνια. «Και ήμουν πάντα ένα ευαίσθητο παιδί». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM