Τζάρεντ Λέτο: Ήταν για διαλογισμό στην έρημο, τώρα έμαθε για την πανδημία του κορωνοϊού

Τζάρεντ Λέτο: Ήταν για διαλογισμό στην έρημο, τώρα έμαθε για την πανδημία του κορωνοϊού Facebook Twitter
Ο Τζάρεντ Λέτο έμαθε τώρα τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Έπειτα από την απομόνωση 12 ημερών για διαλογισμό, ο Τζάρεντ Λέτο βρήκε τον κόσμο εντελώς διαφορετικό: με αποκλεισμούς και έκτακτα μέτρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έγραψε στα social media ότι είχε πάει για διαλογισμό στην έρημο. Κάτι που είχε ως συνέπεια να μην γνωρίζει τίποτα για τις τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί σε όλο τον πλανήτη- πλέον και στις ΗΠΑ- για την αντιμετώπισή του.

«Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα σιωπηλό διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν απόλυτα απομονωμένοι, χωρίς τηλέφωνο, επικοινωνίες κτλ. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε έξω από την εγκατάσταση», έγραψε ο Τζάρεντ Λέτο.

«Βγήκαμε έξω χθες, σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο. Έναν που έχει αλλάξει για πάντα. Παίρνω μηνύματα από φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει, ανέφερε ακόμη. «Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους,. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς», κατέληγε η ανάρτησή του.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on


Δεν ήταν ο μοναδικός που δεν είχε μάθει τίποτα για την πανδημία. Χθες, οι διαγωνιζόμενοι του γερμανικού Big Brother ενημερώθηκαν για το τι συμβαίνει στον κόσμο, με τον οποίο δεν έχουν επαφή από τις 10 Φεβρουαρίου όταν μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Τότε, ο κορωνοϊός ήταν ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Κίνα και δεν είχε πάρει διαστάσεις πανδημίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM