Θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ λήστεψε τράπεζα, πήγε στο σπίτι της κι άρχισε να πετά μέσα τα λεφτά

Θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ λήστεψε τράπεζα, πήγε στο σπίτι της κι άρχισε να πετά μέσα τα λεφτά Facebook Twitter
1

Ένας άντρας από το Κονέκτικατ, φανατικός θαυμαστής της Taylor Swift, λήστεψε μια τράπεζα και μετά πήγε στην έπαυλη της τραγουδίστριας στο Ρόουντ Άιλαντ, όπου και πέταξε τα κλοπιμαία πάνω από το φράχτη για να την εντυπωσιάσει. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Bruce Rowley κατηγορείται πως λήστεψε μια τράπεζα της Ansonia στις 4 Απριλίου. 

Οι αρχές είπαν πως «φαίνεται ότι ο άντρας ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην Taylor Swift», οπότε οδήγησε περίπου 96 χλμ. μέχρι το Ρόουντ Άιλαντ και άρχισε να πετά πάνω από το φράχτη μερικά από τα 1.600 δολάρια που κατηγορείται πως έκλεψε από την τράπεζα. 

Ο 26χρονος κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 100.000 δολαρίων. 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM